U18 DM: Forårssæsonen indledes med derby

0
1114

På lørdag fløjtes der igen op til kamp i U18 DM, når BSF møder Brøndby. Kampen er den første i forårssæsonen. Læs en optakt til kampen her, hvor BSF’s Maja Albertsen fortæller om hendes forventninger

Af Signe Holt Andersen

Efter et par måneders pause er det igen blevet tid til kampen i landets bedste række for U18 piger. På lørdag skydes sæsonen igang igen, når Brøndby på hjemmebane tager imod BSF. Der er lagt op til en spændende kamp, hvor begge hold går efter sejren.

Forventer intens kamp

FODBOLD FOR PIGER har fanget BSF’s Maja Albertsen til en snak om hendes forventninger til weekendens kamp. Maja har i efteråret gjort en fin figur i U18 DM, og har derfor også været inde omkring BSF’s 3F-hold.

“Jeg forventer en kamp med masser af intensitet og vilje. Derudover, så forventer jeg også en kamp med forhåbentlig god og flot fodbold. Vi har stor respekt for Brøndby, hvilket også betyder at vi vil gøre alt for at spille på højeste niveau,” fortæller Maja Albertsen.

Lader sig ikke gå på af placering

Henover vinteren har BSF fået et par nye ansigter i truppen. På nuværende tidspunkt ligger BSF sidst i ligaen, mens Brøndby ligger nummer 4. Det er dermed en svær opgave for Maja og BSF, men holdet har henover vinteren forberedt sig godt, så pigerne går på banen med stor tro på sig selv.

“De nye ansigter i truppen har fået skabt mere indbyrdes konkurrence til træningen. Ligeledes har vi spillet flere træningskampe, hvor vi har kunnet forbedre og udvikle vores spil ydeligere, samt “få spillet” de nye spillere godt ind på holdet,” lyder det fra Maja.

Kampen spilles lørdag den 23-02 i Brøndby, hvor der er lagt op til en seværdig kamp. Pigerne fra BSF lader sig ikke gå på af deres placering i ligaen, men vil derimod gøre alt for at skaffe flere point med hjem i foråret.

“Der er ingen tvivl om, at den fortsat står på benhårdt arbejde i sæsonen. Vi stopper ikke, hvor vi slap. Jeg ser derfor stærkt frem til en spændende sæson med masser af hårdt arbejde og en masse træning, hvor vi skal udvikle os både individuelt og som hold,” siger Maja.