Boye og Harder i semifinalen i tysk pokalturnering

0
1576
Pernille Harder. Foto: UEFA

Både Wolfburg og Bayern München med henholdsvis Pernille Harder og Simone Boye er videre til semifinalen i den tyske pokalturnering. Desværre blev det ikke til en semifinaleplads for Cecilie Sandvej og Louise Ringsing, da både FFC Frankfurt og Bayer Leverkusen tabte kvartfinalen. Læs mere om kampene her

Af Signe Holt Andersen

Der er godt gang i den tyske pokalturnering, hvor flere danskere har været i spil. Tirsdag og onsdag aften blev kvartfinalerne afviklet, hvor både Pernille Harders, Simone Boyes, Louise Ringsings og Cecilie Sandvejs hold var i spil. Dog blev det kun til en semifinaleplads for Harder og Boye.

Tirsdag aften stod programmet på kampe mellem Bayer Leverkusen – TSG Hoffenheim og FFC Frankfurt – Bayern München. Kampen mellem Leverkusen (med Louise Ringsing i startopstillingen) og Hoffenheim blev en målrig en af slagsen, og Ringsing måtte se sig slået med hele 1-7.

Bayern München vandt på udebane 1-3 over FFC Frankfurt. Både Simone Boye (Bayern München) og Cecilie Sandvej (Frankfurt) sad begge ude med skader og måtte derfor se kampen fra tribunen.

Harder på måltavlen

Onsdag aften skulle Pernille Harder i aktion, da Wolfburg på hjemmebane tog imod Turbine Potsdam. Pernille Harder var selvfølgelig at finde i startopstillingen og kunne glæde sig over en sejr på 4-0 til Wolfsburg. Pernille Harder stod for en af de 4 scoringer.

Den sidste kvartfinale stod mellem Borussia Mönchengladbach og SC Freiburg. Her blev det til en sejr på hele 1-6 til Freiburg. Dermed er det Bayern München,Wolfsburg, Hoffenheim og Freiburg, som skal spille semifinale. Der trækkes lod til semifinaler torsdag kl. 13.00.