U18 DM: FC Nordsjælland nærmer sig toppen

0
2254
U17-landsholdsspiller Kathrine Møller Kühl i aktion i lørdagens kamp mod FC Thy Piger Skyum ., Foto: Steen Trolle

FCN slog onsdag aften lokalrivalerne fra BSF med 5-0 hjemme på Rigth To Dream Park

Med to mål og storspil af 17-landsholdsspiller Kathrine Møller Kühl, spillede FC Nordsjælland sig onsdag aften tættere på toppen i U18 DM Ligaen, da holdet hjemme på Right To Dream Park i Farum vandt 5-0 over lokalrivalerne fra BSF.

FC Nordsjælland gik til pause med en 4-0-føring, og to af målene var sat ind af Kathrine Møller Kühl, der scorede til 2- og 4-0 i det 31. og 45. minut. Derudover bidrog Freja Løfqvist Løvenfald, Anna Sejr Aagaard og Andrea Bur til målstatistikken.

“Vi kommen til at vinde mange kampe,” sagde anfører Julie Madsen til FODBOLD FOR PIGERs udsendte efter lørdagens sejr over FC Thy Piger. Foreløbig er holdet i fuld gang med at gøre anførerens spådom til virkelighed.

Med sejren er FCN nu på femtepladsen med 28 point, tre point fra Team Odense Q på 3. pladsen. FCN har dog spillet et kamp mere, for aftenens kamp var fremrykket fra april, hvor modstanderen BSF skal to uger til USA for at deltage i Dallas International Girls Cup i Texas.

FCN møder på lørdag netop Team Odense Q, mens BSF skal en tur til Thisted og møde FC Thy Piger Skyum.