Danmark tabte sidste kamp ved Algarve Cup

0
1406
Danmark tabte i dag sidste kamp ved Algarve Cup

Det danske kvindelandshold spillede i dag sidste kamp ved dette års Algarve Cup. Skotland vandt 1-0, selvom danskerne pressede godt på i kampens sidste fase. Resultatet betyder, at Danmark ender som nummer 6 i turneringen. Læs mere om kampen her.

Af Signe Holt Andersen

Kvindelandsholdet spillede i dag sidste kamp ved Algarve Cup. Her var de danske kvinder oppe imod Skotland, og måtte desværre gå fra banen med et nederlag på 1-0. Dette betyder, at Danmark ender som nummer 6 i turneringen, mens Skotland nupper 5.pladsen.

Skotland startede kampen bedst og gjorde det svært for danskerne at komme frem til chancer. Efter 8 minutters spil brændte det virkeligt på, da en skotsk angriber hamrede bolden på overliggeren.Kampens enlige mål kom efter 35 minutter, hvor skotske Jane Ross scorede på en flad afslutning bagom Katrine Abel i det danske mål.

I 2.halvleg kom Danmark bedre med i kampen og begyndte at skabe store muligheder. Danmark havde flere store chancer, som ikke blev udnyttet. I kampens slutning pressede Danmark på og havde flere gode forsøg på mål – dog uden gevinst. Blandt andet Amilie Thestrup og Pernille Harder kom frem til chancer.

Danmark startede med de to PSG-spillere, Nadia Nadim og Signe Bruun, i angrebet. Derudover, så var der plads i startopstillingen til begge Holmgaard-tvillingerne, Karen og Sara. Den helt store stjerne, Pernille Harder, startede på bænken, men blev indskiftet efter 66 minutter og var involveret i flere gode angreb.

Her ses den danske opstilling:

Som det ser ud lige nu er kvindelandsholdets næste kamp mod Frankrig den 8. april i Strasbourg. Kampen er en venskabskamp.

Kampfakta:

35. minut: 1-0 til Skotland ved Jane Ross
46. minut: Udskiftning. Nicoline Sørensen afløser Frederikke Thøgersen
66. minut.:Udskiftning. Pernille Harder afløser Signe Bruun
66. minut: Udskiftning. Sanne Troelsgaard afløser Sofie Junge
66. minut: Udskiftning. Julie Tavlo afløser Karen Holmgaard
76. minut: Udskiftning. Amalie Thestrup afløser Nadia Nadim
76. minut; Udskiftning. Emilie Henriksen afløser Janni Arnth.