Karen Holmgaard: Jeg er utrolig taknemmelig over at vinde prisen

0
1925

Karen Holmgaard blev lørdag aften udnævnt som Årets Kvindelige Talent 2018 ved Dansk Fodbold Award i Horsens. Prisen vinder Karen Holmgaard efter hun har haft en fremragende sæson med store præstationer i Fortuna Hjørring og på landsholdet. Læs interviewet med Årets Kvindelige Talent her:

Af Andrea Signe Trolle

”Jeg havde bestemt ikke forventet at vinde prisen. Jeg var oppe imod mange gode spillere, så jeg var bare alene utrolig glad for at være nomineret,”

Sådan lyder det fra Karen Holmgaard fra Fortuna Hjørring, der lørdag aften blev kåret som Årets Kvindelige Talent ved Dansk Fodbold Award, der blev afholdt i Horsens. En titel, som overraskede Karen og som hun er enormt stolt over at modtage:

”Jeg er utrolig glad og taknemmelig over at vinde sådan en pris. Det er ikke hver dag man bliver kåret til priser, så det er selvfølgelig stort. Det giver en kæmpe motivation til at fortsætte med at kæmpe og arbejde hårdt for mine mål,” siger Karen Holmgaard til FODBOLD FOR PIGER.

Måtte fejre det med landsholdet i Portugal

Karen Holmgaard var ikke selv tilstede for at modtage prisen, da hun i denne uge befinder sig i Portugal, hvor hun deltager ved Algarve Cup med kvindelandsholdet. Det er især også ved Karens præstationer med kvindelandsholdet i sidste sæson, hvor hun har udmærket sig og gjort sig fortjent til prisen. Det ser hun også som en af grunde til, at det netop blev hende, selvom det var et stærkt felt:

”Det er svært at sige, hvorfor det blev mig, fordi der er mange, som har gjort det godt. Jeg har haft et godt år personligt, hvor tingene har lykkedes for mig, samtidig med vi som hold i Fortuna Hjørring også blev danske mestre. Og så kom jeg ind på kvindelandsholdet i en tidlig alder og fik chancen fra start. Så jeg har fået tillid til at spille i både Fortuna og på landsholdet,” afslutter Karen.