VIES-elev kåret til årets talent

0
2299

Af Jacob Thychosen, Vejle Idrætsefterskole

Den tidligere Vejle Idrætsefterskole-elev Karen Holmgaard, skoleårene 2014-16, blev i forbindelse med Dansk Fodbold Award i Horsens, kåret til Årets Kvindelige Talent.

VIES-eleven kunne ikke selv være tilstede ved overrækkelsen, da hun lige nu er med kvindelandsholdet til Algarve Cup, hvor hun blandt har følgeskab af hendes tvillingesøster Sara Holmgaard, samt Katrine S. Pedersen, som er assistenttræner på landsholdet og fodboldtræner for pigerne på Vejle Idrætsefterskole.

Karen Holmgaard har i den grad udmærket sig i 2018, hvor hun har præsteret flot på landsholdet, hvor det indtil videre er blevet til 12 landskampe. Udover at gøre det godt på landsholdet har VIES-eleven også markeret sig med gode indsatser for hendes klubhold Fortuna Hjørring. Karen kom sammen med søsteren Sara til Fortuna Hjørring i 2017 efter at have spillet tre sæsoners 3F Ligafodbold i Vejle Boldklub, hvor de to første år samtidig gik på VIES.

På VIES har man i alt syv ugentlige træningspas fordelt med seks fodboldtræninger og et styrkepas med VIES’ fysiske træner. Da Karen Holmgaard gik på VIES havde hun på grund af hendes høje sportslige niveau ugentlige træningspas med drengene for bedre at blive matchet. 

Stort tillykke til Karen med prisen!

På billedet er det fra højre Karen Holmgaard, Katrine S. Pedersen og Sara Holmgaard.