Så ruller bolden igen i U18 DM

0
1375
BSF-AaB. Foto: Steen Trolle

I morgen fløjtes der igen op til kamp i U18 DM. Siden sidste ligakamp har flere spillere fra U18 DM været med U17-landsholdet til Eliteround i Italien, hvor Danmark hev en EM-billet i hus. Der er altså lagt op til en spændende spillerunde, hvor de selvtillidsfyldte landsholdsspillere skal overføre det gode spil til deres klubber.

Af Signe Holt Andersen

Efter en længere landsholdspause er det igen blevet tid til kamp i U18 DM-ligaen. I morgen (søndag) fløjtes der nemlig op til kamp for 12 ud af ligaens 14 hold. På programmet er der blandt nordjysk opgør, en skarp duel mellem Kolding Q og FCN, samt en ægte midtjysk fight, når IF Lyseng tager imod Vildbjerg.

Flere af ligaens klubber har haft spillere med U17-landsholdet i Italien, hvor det lykkedes de danske piger at hive en EM-billet med hjem. Dermed er det en flok selvtillidsfyldte og glade spillere, som nu er vendt hjem til klubberne.

På programmet søndag er der blandt andet en spændende kamp mellem Kolding Q og FC Nordsjælland, som begge har brug for 3 point for at følge med ligaens øvrige tophold. Derudover, så venter der flere lokalopgør, hvor der både er ære og vigtige point på spil.

Kampprogrammet for søndag ser således ud:

B93 – Team OdenseQ (kl. 13)

FC Thy Piger – Fortuna Hjørring (kl.13)

IF Lyseng – Vildbjerg (kl.13)

BSF – Team Viborg (kl.15)

Kolding Q – FC Nordsjælland (kl.16)

Silkeborg IF Q – Brøndby (kl.17)

Vejrudsigten for søndagen er god, så tag en ven under armen og smut ud på banerne for at nyde en god omgang fodbold, hvor du blandt andet kan opleve de hjemvendte landsholdsspillere i aktion.