U18 DM: BSF og Varde delte i forårspremiere

0
2229
BSF har bragt sig foran 2-1 kort før pausen i en kamp mod Varde. Foto: Steen Trolle

BSF fik fordoblet sit pointtal mod Varde, da de to hold søndag åbnede forårssæsonen med 2-2  i Topdanmark Hallen i Ballerup

Der var både skuffelse, stolthed og tilfredshed blandt spillere og trænere, efter søndagens forårspremiere i U18 DM-ligaen mellem BSF og Varde, som trods fint forårsvejr blev spillet indendøre i Topdanmark Hallen i Ballerup.

Kampen sluttede 2-2, og dermed fik bundholdet BSF sit bare andet point i sæsonen. Det første kom mod netop Varde i efteråret, da de to hold spillede 0-0, og derfor havde BSF-spillerne en fornemmelse af, at de godt kunne hente et point eller tre i dagens kamp, hvis tingene flaskede sig.

Det gjorde de så ikke helt fra start, for efter bare fem minutter var gæsterne foran 0-1 på et mål af Julie Mouritzen. Men bare fem minutter senere fik Emilie Larsen udlignet, og i det 44. minut brød dagens største jubel løs i Topdanmark Hallen. Det skete, da Sabine Sørensen scorede til 2-1 og dermed sendte BSF til pause med en meget uvant føring efter sæsonens måske bedste BSF-halvleg.

Varde kom hurtigt foran. Foto: Steen Trolle

Varde-træner: God og seværdig kamp

I 2. halvleg dykkede BSF i niveau, mens Varde skruede op, og derfor gik der ikke mange minutter, før Varde kom på 2-2 efter et frispark, som blev pareret ud til U16-landsholdsspilleren Frida Benzon, der sendte den i kassen. Resten af kampen var Varde bedst og havde chancer til mere, men det sluttede uafgjort, hvilket begge hold alt i alt var tilfredse med.

Det var to hold, der matchede hinanden godt, mente Varde-træner Henrik Vermehren.

”Jeg er langt henad vejen tilfreds. Når man starter op efter en lang vinterpause, er man som træner altid lidt nervøs for, hvor holdet er henne. Og så er det godt at møde et hold som BSF, der matcher os godt, hvilket vi også så i den første kamp. Hvis man kigger på stillingen, er der sikkert nogen der vil mene, at vi ikke kan være tilfredse med ét point. Men jeg synes vores spillere gjorde det godt i 1. halvleg. De panikkede måske lidt, da vi kommer bagud, men så stepper de op i 2. halvleg, og alt i alt synes jeg det var en god fodboldkamp, som også var seværdig,” sagde Vardes træner Vermehren efter kampen.

“Alt i alt synes jeg det var en god fodboldkamp, som også var seværdig”


Henrik Vermehren, cheftræner, Varde
Foto: Steen Trolle

BSF-anfører: Stolt over 1. halvleg

BSFs anfører Sophia Nordby var både tilfreds og skuffet:

”Uafgjort er en fin start på sæsonen efter sidste weekends nederlag til Brøndby (udsat kamp fra efteråret, som Brøndby vandt 5-0, red.). Men jeg står med en lidt ambivalent følelse. Jeg er på den ene side skuffet over vores 2. halvleg, men jeg er på den anden side stolt af vores 1. halvleg og jeg er glad for, at vi ikke taber det hele i 2. halvleg og derfor kommer herfra med et point,” sagde BSF-anføreren.

“Vi kan tage meget med fra kampen,” mener BSFs anfører Sophia Nordby.

Hun mente, at holdet blev ramt lidt på selvtilliden, da Varde kommer på 2-2.

”Vi havde en fornemmelse af, at vi godt kunne få alle tre point, men da de kommer på 2-2 er det som om vi tror, at vi har tabt kampen. Men jeg synes vi kan mange ting med fra den her kamp. Vi leverer noget kvalificeret spil i 1. halvleg, hvor vi har ro på bolden og spiller den fint rundt,” sagde Sophia Nordby.

BSF tager i næste runde mod AaB, mens Varde hjemme får besøg af B93. BSF ligger fortsat på 14. og sidstepladsen, mens Varde er på 9. pladsen, á point med B93.

” Jeg er på den ene side skuffet over vores 2. halvleg, men jeg er på den anden side stolt af vores 1. halvleg “


Sophia Nordby , anfører, BSF
Foto: Steen Trolle