Fortuna-profil er kåret som Årets Kvindelige Talent

0
1410

Fortuna Hjørrings kæmpetalent Karen Holmgaard fik en stor anerkendelse for sit hårde arbejde i 2018, da hun lørdag aften fik tildelt titlen Årets Kvindelige Talent ved Dansk Fodbold Award. Karen Holmgaard kunne til gengææd ikke selv være tilstede og modtage prisen, da hun i disse dage kæmper for de rødhvide farver ved Algarve Cup i Portugal.

Af Andrea Signe Trolle

Ikke kun spillerforeningen har udpeget Karen Holmgaard, som dansk kvindefodbolds største talent i 2018. Lørdag aften blev hun nemlig også kåret af DBU til Årets Kvindelige Talent 2018 ved Dansk Fodbold Award, der blev afholdt i Horsens.

Karen Holgaard kunne til gengæld ikke selv deltage ved seancen, da hun i øjeblikket befinder sig i Portugal, hvor hun deltager ved Algarve Cup sammen med Kvindelandsholdet. Hun har indtil videre spillet 12 A-landskampe, hvor det forinden er blevet til en lang række landskampe på ungdomslandsholdene.

Karen Holmgaard har især udmærket sig i løbet af 2018 med sine flotte præstationer på A-landsholdet trods sin unge alder, samt sit gode arbejde i klubben Fortuna Hjørring. Karen Holmgaard kom til Fortuna Hjørring i 2017 sammen med tvillingesøsteren Sara Holmgaard, der også spiller på 3F-holdet i Fortuna og er med til Algarve Cup.

Udover den flotte pris, der gik til Karen Holmgaard, blev følgende priser uddelt med tilhørende prismodtagere:

Årets mandlige spiller: Kasper Schmeichel

Årets Kvindelige Spiller: Pernille Harder

Årets Superliga-spiller: Robert Skov

Årets 3F-spiller: Nanna Christiansen

Årets Mandlige Talent: Jacob Bruun Larsen

Årets Kvindelige Talent: Karen Holmgaard

Årets Dommer: Jens Maae

Årets Fodboldklub: Store Heddinge Boldklub

En Del Af Noget Større-prisen: Randers FC’s arbejde med UEFA’s #EqualGame-kampagne,

Fodboldens Hall of Fame: Johnny Hansen, Herrernes OL-hold fra 1948, der vandt bronze, Herrernes OL-hold fra 1960, der vandt sølv og Kvindernes VM-hold fra 1971, der vandt guld.