U18 DM-status: Fortuna Hjørring fortsætter sejrsstime

0
1840

Søndag eftermiddag blev der spillet hele 6 kampe i U18 DM-ligaen. På programmet var der blandt andet flere spændende lokalopgør, hvor ære og 3 point var på spil. Læs mere om rundens resultater her.

Af Signe Holt Andersen

Efter en længere landskampspause var det igen blevet tid til kamp i U18 DM-ligaen. Søndag blev der fløjtet op til hele 6 kampe i ligaens bedste række for U18 piger. På denne solskinsfyldte dag kunne man blandt andet opleve nervepirrende lokalopgør, hvor der blev gået til stålet.

IF Lyseng – Vildbjerg (2-1)

Den første kamp på søndagens program var et ægte midtjysk lokalopgør mellem 2 pointsultne klubber. Det var Rikke Søndergaard fra Vildbjerg, som scorede kampens første mål efter 22 minutter. I 2.halvleg kom hjemmeholdet Lyseng stærkt igen, og Klara Hornsleth blev kampens matchvinder med 2 scoringer.

B93 – Team OdenseQ (2-5)

Kampen mellem B93 og Team OdenseQ blev en målrig en af slagsen, da tilskuerne fik hele 7 mål at varme sig på. Team OdenseQ havde brug for 3 point for at følge trop med de resterende tophold, og det fik de også, da de slog B93 2-5. Team OdenseQ er fortsat placeret som nummer 2 – bare 2 point efter topholdet, Fortuna Hjørring.

FC Thy Piger – Skyum vs Fortuna Hjørring (0-5)

Rundens andet lokalopgør var et nordjysk et af slagsen mellem FC Thy Piger – Skyum og topklubben Fortuna Hjørring. Fortuna Hjørring har gang i en imponerende sejrsstime og denne fortsatte såmænd også i weekendens kamp. Topholdet vandt nemlig hele 0-5 over pigerne fra Thy. Dermed bevarer de førstepladsen i ligaen med 37 point efter 15 kampe.

BSF – Team Viborg (0-1)

BSF har ikke været heldige i denne sæson. I søndagens kamp fortsatte uheldet for sjællænderne, da de tabte knebent til Team Viborg. Kampens eneste mål kom efter 56 minutter og blev scoret af Amalie Burchart Lauge. BSF er dermed fortsat placeret som nummer 14, mens Team Viborg er nummer 10.

Kolding Q – FC Nordsjælland (3-3)

Der var lagt op til en spændende kamp, da Kolding Q søndag tog imod FC Nordsjælland. Tilskuerne fik som forventet en intens kamp at varme sig på, og begge mandskaber gik fra banen med 1 point, da kampen endte 3-3. Kolding Q bevarer dermed deres 3.plads (med 3 point op til Team OdenseQ), mens FC Nordsjælland indtager 5.pladsen i ligaen.

Silkeborg IF Q – Brøndby (1-1)

Søndagens sidste kamp stod mellem Silkeborg IF Q og Brøndby. Her blev kampen mere spændende end forventet, og begge hold fik et point med hjem i bagagen. Favoritterne fra Brøndby kom i front efter 6 minutters spil, men i det 72. minut bragte hjemmeholdets Thea Kirstine Juul spænding ind i opgøret, da hun udlignede til 1-1. Dette forblev også kampens resultat.