Wolfsburg tabte første kvartfinale i Champions League

0
1130

Onsdag aften spillede Pernille Harder og Wolfsburg den første kvartfinale ud af 2 mod franske Olympique Lyon. Harder måtte se sig slået 2-1 af et godt spillende fransk mandskab. Den danske stjernespiller spillede hele kampen.

Af Signe Holt Andersen

Onsdag aften var det igen blevet tid til Champions League for kvinderne. Pernille Harder og Wolfsburg stod på udebane overfor kæmpeklubben, Olympique Lyon, som leverede en formidabel indsats. Kampen endte med en sejr på 2-1 til Lyon.

Kampens første mål blev scoret af franskmanden Eugenie Le Sommer, som bragte Lyon foran 1-0 efter 11 minutters spil. 7 minutter senere kunne Wendie Renard gøre det til 2-0 på et hovedstødsmål. Efter 64 minutter bragte svenske Nilla Fischer lidt spænding ind i opgøret, da hun reducerede til 2-1 – dette forblev også kampens resultat.

Den danske landsholdspiller, Pernille Harder, spillede alle kampens 90 minutter. Selvom det ikke blev til en sejr for Harder og co. i aftenens kamp, så er drømmen om en semifinale ikke slukket endnu. På onsdag (den 27. marts) spilles der nemlig returopgør i Wolfsburg, hvor der er mulighed for revanche.

Udover opgøret mellem Wolfsburg og Lyon, så blev der spillet to yderligere kvartfinaler i Champions League onsdag aften. SK Slavia Prag og Bayern München spillede 1-1, mens FC Barcelona på hjemmebane slog norske Lillestrøm SK med 3-0.