Fortuna Hjørring forlænger med stortalentet Emma Snerle

0
3228
Emma Snerle i Ballerup Idrætspark, da Fortuna Hjørring sidste år sikrede sig mesterskabet med en sejr over BSF. Foto: Steen Trolle

18-årige Emma Snerle har underskrevet aftale for de næste to et halvt år med Fortuna Hjørring

En af dansk fodbolds største talenter fortsætter i Fortuna Hjørring. 18-årige Emma Snerle har netop underskrevet en aftale for de næste to et halvt år med de forsvarende mestre. Det fortæller klubben på sin hjemmeside.  

”Jeg er ikke i tvivl om, at Fortuna får enorm glæde af Emma Snerle, når hun fortsætter sin udvikling i klubben, og jeg er overbevist om, at det ikke varer længe, inden vi finder hende som fast spiller i den danske a-landsholdstrup,” siger Fortuna Hjørrings kommende sportschef Peter Enevoldsen.

Emma Snerle har været en nøglespiller på det danske U19-landhold og i januar fik hun debut på A-landsholdet. Hun var en af fire spillere, der var nomineret til titlen som Årets Kvindelige Talent ved Dansk Fodbold Award. Prisen gik til klubkammeraten Karen Holmgaard.

Emma har spillet 36 kampe på Fortunas ligahold, hun har 36 kampe på ungdomslandshold og en kamp på a-landsholdet.

Ifølge Fortuna Hjørrings hjemmeside er der flere kontraktforlængelser på vej.