Pigeklubber på Vestsjælland vil øge fodboldniveauet

0
2247

En ny samarbejdsaftale mellem B73 Slagelse og Skælskør Boldklub og Idrætsforening er blevet indgået for at øge niveauet for pigefodbolden på Vestsjælland

Af: Amanda Kieler Anderden, B73 Slagelse

KLUBNYT: I kampen for at øge pigefodboldens niveau på Vestsjælland har B73 Slagelses kvinde/pige afdeling netop indgået en aftale med Skælskør B&I. Ud over at samle eliten skal den nye aftale også sikre flere tilbud til de spillere, der ikke ønsker at spille på eliteniveau.

“Klubberne vil i fællesskab skabe flere gode spillere, alt imens breddespillerne også skal føle, at der er et tilbud for dem. Der vil være mange tiltag for at støtte denne målsætning,” skriver B73 Slagelse i en pressemeddelelse.

Vil samle eliten

B73’s ønske om at samle eliten på Vestsjælland, mener de vil fungere bedst gennem et samarbejde med klubberne omkring dem.

“B73 vil naturligvis gerne selv have breddehold, men det er også vigtigt med en masse udøvere i klubberne omkring, så det er med stor glæde, at vi ser pigefodbolden vokse hos Skælskør B&I,” skriver B73.

Vi ser desværre ofte talenter fra området tage den lange tur ind til København for at spille topfodbold.

B73 Slagelse

Tæt samarbejde

Deres målsætning om at skabe flere gode spillere skal nås gennem samarbejde. Her er der både tale om et samarbejde mellem klubbens spillere, men også i høj grad mellem trænerne.

“Trænerne fra de to klubber kommer også til at arbejde tættere sammen, så man for eksempel kan øge niveauet til træning og få ny inspiration eller blot arrangere træningskampe hen over sæsonen for spillere, der ikke får så mange minutter på deres respektive hold,” lyder det fra B73.

I deres pressemeddelelse kommer B73 med flere eksempler på, hvad den nye aftale kommer til at føre med sig. Spillere kan i fremtiden glæde sig over mulighederne for at søge nye udfordringer, få mere spilletid og være med til at sikre den lokale fodbold.

Hold fast på talenterne

Desuden håber B73, at den nyligt indgåede aftale vil være med til at holde på talenterne fra området, da en lang transporttid kan være med til at dræbe fodboldlysten.

Vi ser desværre ofte talenter fra området tage den lange tur ind til København for at spille topfodbold. Men hvis tilbuddet i nærområdet matcher det, amn kan finde derinde, så håber vi, at nogle talenter vil vælge B73 til, og den lange transporttid fra,” skriver de i pressemeddelelsen.