Et døgn som prof

0
1664

Son fodboldspiller tror jeg de fleste en gang i mellem, når man står på banen, drømmer om, hvor fedt det må være at kunne leve af sin sport og kun koncentrere sig om at spille fodbold. Slippe for skole, lektier eller arbejde og bare nyde at gøre det man elsker mest – fodbold.

Den mulighed gav Lægården i Påsken både Mejrup og FC Thy piger. De skulle møde hinanden i u-14 liga 1 pigerækken om torsdagen og mødte derfor ind på Lægården allerede onsdag aften, hvor den stod på afslapning og hygge med mulighed for at bruge skolens faciliteter.

Tidligt torsdag morgen havde Lægårdens målmandstræner Martin Andersen begge målpiger til en omgang intensiv målmandstræning, inden begge hold fik en let omgang træning af 2 fodboldtrænere fra Lægården.

Så var der opladning til eftermiddagens vigtige kamp gennem afslapning, massage ved Lægårdens fysioterapeut og naturligvis taktisk oplæg.

Kampen blev afviklet på Lægårdens dejlige kunstgræsbane i høj sol torsdag eftermiddag og endte efter en tæt kamp med en sejr til pigerne fra Mejrup på 3-0.

Pigerne fra begge hold synes det var fedt at prøve at leve som en professionel fodboldspiller i et døgn på Lægården og mærke hvordan alt var gjort for, at de kunne få en så god optakt til kampen som muligt, så nu er det tilbage til klubben for at jagte drømmen om at blive den næste Pernille Harder😉

Hvis du vil høre mere om Lægårdens fodboldlinje kan du gøre det her