Linnea Borbye: “Vi bliver ved med at rykke os”

0
1609
FC Nordsjælland vandt lørdag 1-7 over B93.

FC Nordsjælland fik i går en storsejr på 1-7, da de på udebane mødte B93. FODBOLD FOR PIGER har fanget en af FC Nordsjællands profiler, Linnea Borbye, til en snak om kampen og holdets start på forårssæsonen.

Af Signe Holt Andersen

Lørdag var der igen kamp på programmet for FC Nordsjællands U18 DM-hold. Her mødte de på udebane B93. Pigerne fra FCN kunne rejse hjem med en ny portion selvtillid og en sejr på hele 1-7 i bagagen. FODBOLD FOR PIGER har fanget FC Nordsjællands Linnea Borbye til en snak om kampen og holdets sæsonstart.

To unge hold

FC Nordsjælland er kendt for at benytte mange unge spillere – dette var også tilfældet i kampen mod B93. Med i kampen var der nemlig flere spillere fra årgang 2003 og 2004, men alligevel formåede de unge spillere at spille på et højt niveau.

“Kampen stod mellem to unge hold med mange 03-og 04’ere. Begge hold kom til chancer, men vi ( FC Nordsjælland) var klart skarpere i vores opbygnings- og afslutningsspil og på de offensive omstillinger,” lyder det fra Linnea Borbye.

Linnea Borbye stod for 1 af FC Nordsjællands 7 mål. FC Nordsjælland ligger pt. placeret som ligaens nummer 5 med 32 point i 18 kampe. I forårets første 5 kampe har holdet skaffet 10 point – dette er noget, som pigerne i FC Nordsjælland er meget tilfredse med.

God start på foråret

“Foråret er gået godt for os. Med 10 point over 5 kampe er vi meget tilfredse. Vi er lykkedes med at fastholde vores spillestil på trods af et nyt ungt hold,” siger Linnea.

Kampen mod B93 var blot endnu et bevis på, at FC Nordsjælland for alvor har meldt sin ankomst i dansk kvindefodbold. Ifølge Linnea, så har man i FCN haft meget fokus på at fastholde bolden, samt at spille teknisk og offensiv fodbold.

“Gårsdagens sejr giver os selvtillid og beviser, at vi som hold har rykket os meget. Sammenlignet med den sidste kamp mod B93, er vi nu skarpere foran mål og formår at fastholde bolden i egne rækker, hvilket vi har fokuseret meget på i pre-season. Sejren er dermed også et bevis på, at FC Nordsjællands filosofi omkring at give chancen til unge spillere fungerer,” afslutter Linnea Borbye.