Sophie og Signe er modstandere i U18 DM og værelseskammerater på landsholdet

0
2144
Sophie Graversen fra FC Thy - Piger og Signe Timmermann Clausen fra Fortuna Hjørring, fotograferet efter søndagens kamp, som Fortuna vandt 5-0.

Sophie Graversen fra FC Thy Piger – Skyum og Signe Timmermann fra Fortuna Hjørring kæmper mod hinanden i U18 DM-ligaen. Men i denne uge er de hold- og værelseskammerater på U16-landsholdet

Søndag var de modstandere i U18 DM-kampen mellem FC Thy og Fortuna Hjørring, men i denne uge er de både hold- og værelseskammerater på landsholdet.

Sophie Graversen fra FC Thy Piger – Skyum og Signe Timmermann Clausen fra Fortuna Hjørring er begge U16-landsholdsspillere, og fra denne uge deler de værelse, når landsholdet spiller UEFA Development Tournament i Polen. Ja, faktisk følges de ad til landsholdssamlingerne, så søndag sov de sammen efter U18 DM-kampen, så de sammen kunne rejse til København mandag, hvor landsholdet samles, inden de flyver til Warzawa tirsdag.

Hvordan er det først at være modstandere – og så holdkammerater?

I starten hvor vi ikke kendte hinanden så godt, syntes vi det var lidt mærkeligt. Men nu er det naturligt at, når vi er med holdet er vi modstandere, og når vi er med U-16 landsholdet er vi holdkammerater.

Fortuna vandt 5-0 over FC Thy. Hvad siger I til kampen?

Sophie:  Vores første halvleg var klart bedst, hvor vi fik spillet bolden hurtigere rundt end vi gjorde i anden halvleg. For vores vedkommende var vi tilfredse nok med resultatet 5-0.

Signe:  De første 25 minutter var vi ikke så gode, vi kunne ikke flytte bolden hurtigt nok rundt og vores spil fungerede ikke. Med resten af kampen spillede vi fint, vi havde kontrol. Jeg er fint tilfreds med resultatet, selvom jeg syntes vi skulle have scoret på flere chancer.

Snakker I sammen om kampen bagefter?

Ja, vi snakker selvfølgelig om kampen bagefter. Generelt om hvordan kampen gik for begge hold, og hvad vi synes der gik godt og dårligt.

Signe og Sophie i rødt og hvidt.

Hvad er en god værelseskammerat?

Selvfølgelig en man kan have det sjovt med, når vi ikke er på banen. Vi kan bedst lide værelseskammerater der ikke snorker.

Snakker man fodbold – eller alt andet end fodbold?

Vi snakker selvfølgelig meget fodbold, da det er vores begges hobby. Men når vi er udenfor banen, snakker vi også rigtig meget om mange andre ting.

Kendte I hinanden før landsholdet?

Vi vidste hvem hinanden var inden landsholdet, da vi har været modstandere fra vi spillede 7-mands. Men vi kendte ikke hinanden.

Hvad forventer I at kampene i Polen?

Resultatmæssigt har vi ingen forventninger, da det er nye modstandere som vi ikke kender. Men vi håber da at vi kommer til at blive matchet godt, og vi vil gøre at for at vinde 🙂

Signe, Sophie og resten af U16-landsholdet spiller den første kamp i Polen onsdag d. 3. april kl. 16, hvor modstanderen er Polen. Fredag kl. 11 gælder det Grækenland, og søndag kl. 11 er modstanderen Tyrkiet.