Amerikansk spiller debuterer i BSF

0
1382
Christine Joy Creighton

Ballerup-Skovlunde fodbold har netop indgået en af tale med Christine Joy Creighton, som indgår i spillertruppen for resten af denne sæson

Amerikanske Christine Joy Creighton har lavet en aftale med BSF og er trådt ind i spillertruppen i første omgang for resten af slutspillet. Christine har senest optrådt i østrigsk fodbold, hvor hun spillede i SKN St. Pölten i den bedste østrigske række. Christine er en hurtig og afslutningsstærk kantspiller som allerede i februar prøvetrænede på BSF træningslejren i Orlando, USA.

Efter træningslejeren har Christine trænet med i BSF og blev i ugen op FC Thy-Thisted Q kampen meldt klar til debut i 3F-regi. Christine har allerede i træningskampene vist at de offensive kvaliteter er tilstede, med både mål og chanceskabende spil. Desværre pådrog Christine sig en mindre skade i en træningskamp lige op til sæsonstart og har derfor været ude indtil nu.

Efter Christines debut mod FC Thy-Thisted Q udtaler cheftræner Thomas Maale:

Christine fik en god debut og laver et godt indhop på et vigtigt tidspunkt for 3F holdet. Christine kom på banen i de sidste 15 minutter af kampen, og var allerede fra første minut en trussel imod modstanderne. Hun fik inden indskiftningen besked på at løbe dybt, bag ved modstanderens forsvar og dette gjorde hun fantastisk med et straffespark til følge og fik skabt yderligere en stor chance, en rigtig fin debut og nu skal vi bare forsætte arbejdet med hende på træningsbanen de næste 14 dage, så hun er klar til flere minutter og kan holde lidt længere.

I kampen mod FC Thy-Thisted Q blev det også til en BSF-debut til Mille Poulsen der tidligere har spillet i VSK Aarhus og Brøndby.

Næste gang BSF 3F-ligaholdet skal i aktion er lørdag den 13. april, hvor de i en svær udebanekamp skal møde netop Brøndby IF og forsøge at spille sig til vigtige point i medaljekamp.

Sportschef Gert Sørensen

E-mail: info@bsfodbold.dk

Mobil: 29 43 37 63