U18 DM: Kolding Q haler ind på Team OdenseQ

0
2024

Onsdag aften kl. 19 blev der fløjtet op til hele 4 kampe i U18 DM-rækken. På kampprogrammet var der blandt andet en meget spændende kamp mellem Team OdenseQ og Kolding Q, som er placeret som henholdsvis nummer 2 og 3 i ligaen. Læs mere om denne kamp og de øvrige resultater her.

Af Signe Holt Andersen

Onsdag aften var der igen fløjtet op til kamp i U18 DM-ligaen. På programmet var der blandt andet en spændende duel mellem ligaens nummer 2 og 3, Team OdenseQ og Kolding Q. Kampen blev en målrig en af slagsen og endte med en sejr til Kolding Q. Derudover, så kunne man opleve et ægte nordjysk lokalopgør, da Fortuna Hjørring hjemme tog imod Aab.

Fortuna Hjørring – Aab (2-1)

Aab blev i onsdagens kamp det første hold i 2019 til at score mod Fortuna Hjørring, da de to nordjyske klubber mødtes i et vaskeægte lokalopgør. Kampen endte med en sejr på 2-1 til hjemmeholdet, Fortuna Hjørring, som fortsat er at finde på ligaens førsteplads.

Varde – Vildbjerg (0-2)

Vildbjerg har tabt deres seneste 2 kampe, men fik i onsdagens kamp mod Varde endelig 3 point på kontoen igen, da de på udebane vandt 0-2. Vildbjerg ligger nu nummer 7 i ligaen (med samme antal point som IF Lyseng), mens Varde er nummer 9.

Brøndby – B93 (4-0)

Brøndby leverede i seneste kamp en stor skuffelse, da de spillede 1-1 med Silkeborg IF Q. I aftenens kamp mod B93 viste Brøndby-pigerne helt andre takter og kunne gå fra banen med en sejr på hele 4-0. Dermed er Brøndby fortsat lige i hælene på Kolding Q, som pt. indtager en 3.plads i ligaen.

Team OdenseQ – Kolding Q (2-5)

Rundens mest seværdige kamp stod mellem ligaens nummer 2 og 3, Team OdenseQ og Kolding Q. Kolding Q startede kampen bedst og kom foran med 2-0 efter 18 minutter. Dog svarede Team Odense Q godt igen og fik udlignet til 2-2 kort inden pausen. I 2.halvleg dominerede Kolding Q totalt og fik scoret hele 3 gange. Kampen endte med en 2-5 sejr til Kolding, som nu haler ind på Team OdenseQ. Mathilde Braitwaite (Kolding Q) stod for et hattrick i kampen.