Spændende tid i vente for pigefodbolden på Lyngs

0
1409

Med kvalifikation til såvel DM for efterskoler samt kvartfinalen i Skoleligaen er det en spændende tid, fodboldpigerne fra Lyngs Idrætsefterskole går i møde. Ydermere lancerer Lyngs en Talent Camp fra sommeren 2019. Det vidner om den retning, pigefodbolden går i.

Elevholdet 18/19 har på flotteste vis opnået kvalifikation til både DM for efterskoler og kvartfinalen i Skoleligaen. Desuden lancerer Lyngs Idrætsefterskole en talent camp fra sommeren 2019. Der sker altså noget med pigefodbolden på Lyngs Idrætsefterskole.

Lyngs Talent Camp er for piger fra årgang 05 og 06, der brænder for og vil noget med fodbolden. Man får fire træningspas på højeste niveau med spillernes individuelle udvikling i fokus. Som deltager på Lyngs Talent Camp bliver man indlogeret på et af skolens elevværelser og får naturligvis fuld forplejning under campen.

Læs mere om Lyngs Talent Camp

Keld Østergaard, der har ansvaret for blandt andet pigefodbolden på Lyngs Idrætsefterskole, glæder sig over resultaterne og retningen for skolen.

– Vi forsøger hele tiden at udvikle fodbolden på Lyngs, og derfor havde vi også et ønske om at lancere en camp for de bedste piger.

Lyngs Idrætsefterskole har yderligere indgået et samarbejde med FysioLab, der skal foretage tests af skolens elever tre gange årligt.

– Vi ønsker hele tiden at skabe og optimere rammerne for vores elever, så de har den bedste forudsætning for at udvikle sig under deres ophold på skolen. Netop det kan samarbejdet med FysioLab bidrage til. Det er et ambitiøst samarbejde, som afspejler den retning, vi ønsker for idrætten på Lyngs, siger Keld Østergaard og fortsætter:

– Det skal naturligvis være en stor motivationsfaktor for vores elever, at de bliver testet på målbare parametre og selv kan følge deres udvikling i løbet af skoleåret. Vi tror på, det kan give de ekstra procenter, siger Keld Østergaard.

Læs om pigefodbolden på Lyngs Idrætsefterskole