U18 DM-optakt: Top møder bund

0
1187
Foto: Steen Trolle

I den kommende weekend spilles der bare 3 kampe i landets bedste række for U18 piger. Grundet landskampe er flere kampe nemlig udsat eller flyttet til andre datoer. På programmet er der spændende “top vs bund” opgør. Tror du topholdene kan leve op til forventningerne?

Af Signe Holt Andersen

Både U19 og U16-landsholdet er lige nu samlet, og derfor er der ikke så meget smæk på programmet i U18 DM den kommende weekend. Flere kampe er blevet flyttet eller udsat, så nu er der bare 3 kampe, som skal afvikles. Dette betyder dog ikke, at vi ikke går en spændende spillerunde i møde.

Temaet for den kommende spillerunde er top vs bund. Topholdet, Fortuna Hjørring, tager på lørdag hjemme imod BSF. Fortuna Hjørring er i den grad udråbt som storfavoritter, da de på nuværende tidspunkt er nummer 1 i ligaen, mens BSF er sidst med bare 2 point efter 18 kampe.

Søndag eftermiddag er der igen top vs bund på programmet, når Team OdenseQ hjemme tager imod Silkeborg IF Q. Team OdenseQ er pt. placeret som nummer 2, mens Silkeborg IF Q er nummer 13.

Den sidste kamp i den kommende weekend står mellem IF Lyseng og Aab. Lyseng vandt i sidste weekend 2-1 mod rivalerne fra Vildbjerg, så det er et selvtillidsfuldt mandskab, som snørrer støvlerne på søndag. Aab var ikke i spil i forrige weekend, og har derfor kunnet bruge ekstra meget tid på træningsbanen.