Agnethe Nielsen forlænger med Fortuna Hjørring

0
2169
Agnete Nielsen har forlænget med Fortuna Hjørring. Foto: Jess Madsen

20-årige Agnethe Nielsen, der er ved at være klar igen efter en korsbåndsskade, har fået et år mere hos Fortuna Hjørring


Fortuna Hjørring har forlænget samarbejdet med 20-årige Agnethe Nielsen. Agnethe, der havde debut på Fortunas 3F-ligahold den 15. august 2017, kom kun til at være aktiv i otte måneder. Den 12. maj 2018 pådrog hun sig en alvorlig korsbåndsskade i en udekamp mod Kolding Q, men nu er hun snart klar igen og kan nu glæde sig over en kontraktforlængelse.

“Agnethe er en spiller med ekstrem fart, og hun har demonstreret enorm ihærdighed efter at det var muligt at gå i gang med genoptræningen. Hun er fantastisk godt på vej tilbage, og vi forventer meget af hende, når hun er klar til at gå på banen til næste sæson i efteråret,” siger sportschef Peter Enevoldsen i en pressemeddelelse.

“Vi har forlænget Agnethes aftale med et år, så vi har hende til rådighed frem til sommeren 2020, Jeg er overbevist om, at hun vil bruge tiden til at bevise, at Fortuna gjorde ret i at hente hende til Hjørring,” siger han.

Agnethe Nielsen kom til Fortuna fra BSF i Ballerup, hvor hun spillede fra 2014 til 2017. Hun havde sine første fodbold år i Hørve IF på Sjælland. Her begyndte hun i 2005 som seksårig og blev i barndomsklubben indtil hun rykkede til BSF.