Dalum IF/Næsby BK: Vi forstår ikke afslag på U18 DM-licens

0
2405
Foto: Dalum IF og Næsby Boldklub

Nyt elitesamarbejde på Fyn har fået afslag på U18 DM-licens. ”Vi har ikke taget stilling til en eventuel anke, og vores ambition om at skabe et af Danmarks bedste pigefodboldmiljøer er uforandret,” siger Dalum IF/Næsby BK

Den ambitiøse nye kluballiance på Fyn, Dalum IF/Næsby BK, fik i sidste uge afslag på sin ansøgning om licens til næste sæsons U18 DM-liga. Men fynboerne har ikke bare lagt sig fladt ned og taget afslaget til efterretning. Dalum IF/Næsby BK har fået et møde i stand tirsdag med DBUs kvindeelitegruppe, hvor de kan få en uddybende forklaring, og derefter vil klubsamarbejdet tage stilling til, om afslaget skal ankes.

”Vi er uenige i afslaget, men vil gerne diskutere det med elitegruppen, inden vi tager stilling til en eventuel anke. Vores ambition om, at skabe et af Danmarks bedste pigefodboldmiljøer er uforandret. Ligesom vi vil arbejde fokuseret på, at skabe det bedst mulige udviklingsmiljø for både nuværende spillere og dem vi kan tiltrække fremtiden,” skriver Dalum IF/Næsby BK i en mail til FODBOLD FOR PIGER.

De fortsætter:

”Vi er meget stolte, at de flotte resultater vi har opnået i en periode, hvor det primære fokus har været at få skabt et nyt fællesskab og få de enkelte hold smeltet sammen. Med det i mente, tillader vi os at have store forventninger til hvad vi kan opnå, når vi har fuldt implementeret det koncept, som også er grundlaget for at Næsby Boldklub er placeret på en 17. plads i drengenes licenssystem. Vi mener derfor også, at vi kan tillade os at være uforstående overfor afslaget af vores licensansøgning til U18DM-rækken”.

Ud over Dalum IF/Næsby BK har VSK Aarhuis og Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) fået afslag på U18 DM-licens. BSF har i 11 år haft DM-licens og klubben har allerede meddelt, at afslaget vil blive anket.

13 klubber har fået DM-licens til den nye sæson. Det er én klub færre end i denne sæson.