Piger strømmer til tekniktræning

0
1704

FC Thy Piger har taget hul på en ny sæson med Teknik & Kompetancetræning i samarbejdsklubberne, og masser af piger strømmer til.

KLUBNYT I Hurup er de 60. I Løgstør 50, og i Nykøbing 33. I alt altså 143 seje piger i alderen U9 til U15 har netop taget hul på forårets Teknik og Kompetancetræninger (T&K træning).

T&K træningen er et tilbud til de tre samarbejdsklubber, HBV Sydthy, Løgstør IF og Morsø FC. De får i løbet af foråret hver besøg fire gange af et trænerteam fra FC Thy Piger med sportschef Jannik Riis i spidsen.

Målet er at tilbyde træning og inspiration til klubbernes pigespillere og deres trænere. Den store tilslutning til forårets boldleg glæder Jannik Riis:

“Vi er alle stolte over den store opbakning, der vidner om, at når vi alle støtter, hjælper og inspirerer hinanden, så løfter vi i flok. Det er vores intention i FC THY Piger. Det vigtigste er glæden, fællesskabet og at pigerne udvikler sig personligt og på fodboldbanen”, siger han.

FC THY Piger ønsker med tilbuddet og samarbejdet at være med til at løfte pigefodbolden i Nordvestjylland og på blot et år, er der tale om en markant fremgang i deltagerantallet. Sportschefen tilskriver succesen, at indsatsområderne omkring pigefodbolden i det nordvestjyske hjørne af landet er lykkedes rigtig godt.

I kan læse mere om FC THY Piger og samarbejdsklubberne her