Fortuna Hjørring jagter fortsat guldet

0
1146
Fortuna Hjørring og VSK Aarhus i sidste års slutspil. Foto: Jess Madsen.

VSK Aarhus kommer lørdag på besøg i Hjørring, hvor hjemmeholdet står klar til at kæmpe om tre point. Det er nemlig nødvendigt, hvis Fortuna Hjørring skal ende på førstepladsen og dermed med guld om halsen.

Pressemeddelelse af Fortuna Hjørring. Redigeret af Camilla Bergholm

Fortuna Hjørring kæmper stadig for at holde kontakt med guldet. Derfor er det også nødvendigt for holdet, at der i lørdagens kamp mod VSK Aarhus på Nord Energi Arena bliver hentet tre point. Hvis det er tilfældet, kan Hjørring-holdet juble ligesom i de seneste tre kampe mod århusianerne. Så der er udsigt til en brandkamp og en god fodboldoplevelse på lørdag klokken 15.

Det er 3F Ligaens anden- og tredjeplads, der støder sammen i weekenden. De to holds situationer er dog lidt forskellige. Mens VSK Aarhus kan være truet på bronzepladsen, er Fortuna Hjørring allerede sikker på sølvet, men de har altså håbet om guldet at kæmpe for.

Et ubesejret hold – dog med et par uafgjorte 
Fortuna Hjørring er ubesejret i slutspillet, men de har mistet fire point på to uafgjorte kampe mod henholdsvis KoldingQ og Brøndby. Det betyder, at Hjørring-truppen har 25 point og udelukkende sejre i pokalturneringen bag sig, mens VSK Aarhus har 13 point.

Fortuna Hjørring og VSK Aarhus har mødtes tre gange i foråret. De to hold har spillet to pokalkampe, der endte ud til Fortuna Hjørrings fordel. Dem vandt de 1-0 og 4-0, og ligakampen i Aarhus endte også med Fortuna-sejr, nemlig 3-0.

VSK Aarhus kan skabe problemer
Fortuna Hjørring kan derfor betegnes som storfavorit i lørdagens kamp, men VSK Aarhus har tidligere voldt problemer, så intet skal tages for givet. Kan man derimod gengive det tempo og den sejrsvilje, hjemmeholdet demonstrerede i anden halvleg i seneste 3F-kamp mod BSF i Ballerup, er der gode muligheder for hjemmeholdet.

Efter en mat første halvleg, hvor Fortuna Hjørring bragte sig foran 1-0, eksploderede holdet i anden halvleg og præsterede tre scoringer op til 4-0-sejren.

Der er derfor udsigt til Fortuna-jubel på Nord Energi Arena lørdag, og den kan blive endnu større, hvis der løber meldinger ind om, at KoldingQ har franarret Brøndby point i den kamp, der begynder to timer tidligere.