To U18 DM-hold mødes i den sjællandske pokalfinale

0
1986
B.93 jubler efter Frederikke Troldborgs scoring til 0-1 i tirsdagens semifinale mod BSF. Foto: Steen Trolle

FC Nordsjælland og B.93 spiller sjællandsk U18-pokalfinale den 26. maj i Ballerup Idrætspark

Det bliver to U18 DM-hold, der mødes, når der spilles finale i den sjællandske U18-pokalturnering søndag den 26. maj. Kampen spilles i Ballerup Idrætspark kl. 16.00, og den står mellem B.93 og FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland er gået i finalen, uden at spille semifinale. Sundby fik nemlig ikke lov at stille op i semifinalen, fordi holdet ikke længere spiller i en U18-række.

B.93 fik sin finalebillet i tirsdags, da holdet vandt sin semifinale med 3-1 over BSF. B.93 var foran 3-0 til slutminutterne, hvor BSFs Cecilie Lillesø fik reduceret. Forinden havde Frederikke Troldborg, Vida Fleur og Clara Brændemose scoret for B.93.

Østerbroklubbens U13-piger har i øvrigt også kvalificeret sig til pokalfinalen. Det skete onsdag aften, da B93 U13 vandt 3-1 over Greve. U13-pigerne møder FC Helsingør i finalen. Den spilles den 26. maj i Allerød Idrætspark.

Foto: Steen Trolle