Linnéa Borbye: “Vi går ud til kampen med stor ydmyghed”

0
1511
FC Nordsjælland og Linnea Borbye tager i morgen imod Fortuna Hjørring.

FC Nordsjælland vandt i søndags den sjællandske pokalfinale mod B93, men allerede i morgen gælder næste store kamp. FCN tager nemlig imod ligaens absolutte tophold, Fortuna Hjørring. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med en af holdets profiler, Linnéa Borbye, som fortæller om pokaltriumfen og morgendagens kamp.

Af Signe Holt Andersen

FC Nordsjællands U18 DM-hold har haft en meget svingende sæson, hvor resultaterne er gået op og ned. I søndags kunne holdet dog fejre deres nye titel som “pokalmestre”, da de vandt den sjællandske pokalfinale 3-1 over B93.

FCN fik en dårlig start på kampen, da de allerede efter 2 minutter kom bagud. Alligevel formåede piger fra FC Nordsjælland at få vendt kampen, og kunne altså gå fra banen som pokalmestre. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med en af holdets profiler, Linnéa Borbye.

“Vi startede sløvt ud og kom bagud, men fik bedre styr på spillet i anden halveg, hvor vi scorede 3 mål. Det var min første pokalfinale og dermed en kæmpe oplevelse at vinde den – især fordi, at jeg snart skal rykke fast op på seniorholdet,” lyder det fra Linnéa Borbye.

Svær kamp i vente

I morgen (torsdag) venter der en svær kamp for FC Nordsjælland, når de på hjemmebane tager imod ligaens nummer 1, Fortuna Hjørring. Ifølge Linnéa, så er det vigtigt, at FC Nordsjælland går på banen med stor ydmyghed og respekt for modstanderen.

“Det er vigtigt, at stå sammen som hold og kæmpe for hinanden. Vi møder et af ligaens absolutte stærkeste hold, og vi vil derfor møde dem med stor respekt og ydmyghed. Vi skal fokusere på at følge spillestilen og være gode til at finde løsninger, hvis vores taktik ikke fungerer,” fortæller Linnéa.

Torsdagens kampprogram ser således ud:

  • Brøndby vs Vildbjerg
  • B93 vs FC Thy Piger – Skyum
  • Kolding Q – Team Viborg
  • FC Nordsjælland vs Fortuna Hjørring