Mathilde Carstens: Der er god stemning i truppen

0
1740
Foto: DBU

I søndags leverede det danske U17-pigelandshold en fantastisk præstation, da de spillede 0-0 mod Spanien i den første gruppekamp ved EM. I morgen skal pigerne igen i kamp, og denne gang gælder det Portugal. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med en af holdets profiler,Mathilde Carstens.

Af Signe Holt Andersen

I søndags spillede U17-landsholdet den første kamp ved EM i Bulgarien. De danske piger leverede en flot indsats og spillede 0-0 mod de forsvarande euromestre fra Spanien. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med en af spillerne, Mathilde Carstens, som er stolt af holdets præstation mod Spanien.

“Vi er super glade for resultatet mod Spanien. Vi vidste på forhånd, at de ville komme til at være meget i boldbesiddelse. Vores defensive organisation fungerede super godt, og vi lykkeds med alt det vi havde trænet,” fortæller Mathilde.

Portugal-kampen bliver helt anderledes

I morgen kl. 13 spiller Danmark deres anden kamp i gruppespillet – her er modstanderen Portugal. Der er lagt op til en spændende kamp, hvor Danmark forhåbenligt kommer til at være mere i boldbesiddelse. Portugal vandt deres første kamp 3-1 over værtsnationen, Bulgarien.

“Kampen mod Portugal kommer til at blive helt anderledes end den første kamp. Vi kommer forhåbenligt til at have bolden meget. Det er vigtigt, at vi holder hovedet koldt og spiller hurtigt ud af deres første pres. Vi skal være skarpe og score på de chancer, som vi kommer til at få,” lyder det fra Mathilde Carstens.

God stemning i truppen

De sidste par dage har bestået af restitution, træning og klargøring til næste kamp. Ifølge Mathilde, så er truppen fuld af godt humør og optimisme frem imod morgendagens vigtige kamp.

“Stemningen i truppen er virkelig god. Vi glæder os til den næste kamp og vil gøre alt for at vinde den. Vi tror på, at vi kan levere et godt resultat og hive 3 point med hjem,” afslutter Mathilde.

Kampen i morgen spilles kl 13 og du kan følge den live på pigelandsholdenes facebookside. Den sidste gruppekamp mod Bulgarien spilles på lørdag kl. 13.