U18 DM: Tæt løb i medaljekampen

0
1073
Ajla Julardzija fra KoldingQ scorede 1 mål i onsdagens kamp mod Silkeborg IF Q.

Medaljekandidaterne fra Kolding Q hentede i går 3 vigtige point, da de gæstede Silkeborg IF Q. I den kommende weekend er der 4 kampe på programmet i landets bedste række for U18-piger. Læs mere om onsdagens kamp og den kommende spillerunde her.

Af Signe Holt Andersen

Det begynder at spidse til i U18 DM-ligaen. Der er ikke mange kampe tilbage, og stillingen i toppen er utrolig tæt. Medaljekandidaterne fra Kolding Q tog i går 3 meget vigtige point med hjem, da de slog Silkeborg IF Q 1-5. Kolding Q ligger lige nu nummer 2 – dog tæt forfulgt af Team OdenseQ og Brøndby.

Kolding Q startede kampen bedst og kom foran med 2-0. Hjemmeholdet, Silkeborg IF Q, bragte dog lidt spænding ind i kampen, da de reducerede til 1-2 kort inden pausen. I 2.halvleg var favortitterne fra Kolding klart bedst og scorede 3 kasser. Dermed tog de 3 ekstremt vigtige point med hjem inden den afgørende del af sæsonen. Målscorerne var i rækkefølge Laura Høegh Faurskov, Mathilde Gaarn Hansen, Sille Fuhlendorff, Sofie Thrane Hornemann og Ajla Julardzija.

Tæt løb i kampen om medaljer

I den kommende weekend skal der afvikles 4 kampe i ligaen. På programmet er der blandt andet en spændende duel mellem ligaens nummer 1 (Fortuna Hjørring) og ligaens nummer 4(Brøndby). Her har Brøndby virkelig brug for 3 point, hvis de fortsat vil hænge på top 3-holdene.

Weekendens kampprogram ser således ud:

Lørdag den 25/05 kl. 13.30: Team Viborg vs Team OdenseQ

Lørdag den 25/05 kl. 15: Varde – IF Lyseng

Søndag den 26/05 kl. 13: BSF – Kolding Q

Søndag den 26/05 kl. 13: Fortuna Hjørring – Brøndby