Mød U16-landsholdet: Ajla Julardzija, KoldingQ

0
2587
Ajla Julardzija fra KoldingQ er blandt de 20 spillere, som skal med på turen til Holland. Foto: DBU

Tirsdag den 2. juli spiller U16-landsholdet sin første kamp ved Open Nordic Tournament i Sverige. 20 spillere er udtaget til det danske trup. I denne serie kan du lære spillerne at kende. I dag: Ajla Julardzija, KoldingQ

Navn: Ajla Julardzija

Alder: 15 år

Klub: KoldingQ

Position på banen: Central midt/Offensiv midt

Hvornår begyndte du at spille fodbold – og hvorfor blev det fodbold?

Jeg begyndte til fodbold da jeg var 5 år, så jeg har spillet i cirka 10 år. Jeg var omgivet af bolde som lille, og havde altid en med mig uanset hvor vi skulle hen. Min far spillede også selv fodbold som yngre, og jeg har fået glæden til spillet gennem ham.

Din største fodboldoplevelse indtil nu?

Debut på landsholdet i Tyskland

Hvad er dine styrker som spiller?

Teknisk dygtig, overblik, dybe afleveringer

… og hvad er dine svagheder?

Hurtighed

Hvad er dit fodbold-mål i 2019?

Komme på u17 landsholdet

… og hvad drømmer du om på længere sigt?

Komme på A landsholdet og at kunne spille på professionelt niveau

Hvem er dit idol som fodboldspiller?

Andres Iniesta

Er du fan af et fodboldhold – og hvilket?

Ja, jeg er fan af Barcelona

Har du et ritual i forbindelse med kampe – og hvilket?

Nej, jeg har ingen ritualer i forbindelse med kampe

Hvilke fodboldstøvler spiller du i?

Nike Mercurial Vapor

I skal til Nordic Open Tournament – hvordan tror du I klarer jer?

Vi har gennem de sidste samlinger og ture bygget på det sociale, samt at vi i forvejen har et rigtig godt hold. Jeg glæder mig rigtig meget til turneringen, og jeg håber og har forventninger om at vi ender blandt de bedste.

NÅR DU IKKE SPILLER FODBOLD:

Hvilken skole/uddannelse og klassetrin går du på?

Jeg har lige afsluttet 9. klasse på Brændkjærskolen, og efter sommerferien skal jeg gå på Munkensdam Gymnasium STX.

Når du virkelig skal slappe af, hvad laver du så?

Jeg slapper bedst af på sengen under dynen med noget Netflix

Din yndlingsserie eller -program på tv lige nu?

The 100 er min yndlingsserie, derudover er der også Teen Wolf og Stranger things.

Favoritferiested?

Kroatien

Livret?

Burger med pommes

Foto: DBU