Mød U16-landsholdet: Julie Topp, Team Odense Q

0
2549
Foto: DBU

U16-landsholdet har netop været til Open Nordic Tournament i Sverige. FODBOLD FOR PIGER har i den forbindelse stillet de samme spørgmål til alle 20 spillere i truppen, så du kan lære spillerne bedre at kende. Her svarer Julie Topp, Team Odense Q

Navn: Julie Topp

Alder: 16 år

Nuværende og evt. tidligere klubber: Min nuværende klub er Strib If. I dag spiller jeg i Team Odense Q

Position på banen: Venstre back

Hvornår begyndte du at spille fodbold – og hvorfor blev det fodbold?

Jeg begyndte at spille fodbold i 1. klasse, dvs. at jeg har gået til fodbold i 8 år. Jeg har altid været en aktiv pige, som har brugt meget tid på sport. Fodbold har altid fyldt rigtig meget for mig, og jeg gik altid efter en sejr, ligegyldig hvilket hold jeg spillede med.

Din største fodboldoplevelse indtil nu?

Min største fodboldoplevelse indtil nu, var min debut i Tyskland. Det var en kæmpe oplevelse jeg aldrig vil glemme. Selvom det blev til to nederlag, stod vi sammen som et hold, og vi kæmpede for hinanden og ikke mindst Danmark.

Hvad er dine styrker som spiller?

Mine styrker som spiller, er min lederrolle og Duracell-kanin på banen. Jeg beskrives som en back der også er med offensiv, og tager gerne overlap over sin kant.

… og hvad er dine svagheder?

Mine svagheder er helt klart min størrelse. Jeg er ikke speciel høj. Dog bruger jeg rigtig meget tid på styrketræning, så jeg kan bygge muskelmasse op i stedet

Hvad er dit fodbold-mål i 2019 – og hvad drømmer du om på længere sigt?

Mit fodbold-mål i 2019 er helt klart at blive udtaget til U17 landsholdet, og på længere sigt at spille fodbold på højeste niveau måske i udlandet.

Hvem er dit idol som fodboldspiller?

Jeg kan godt lide Messi som fodboldspiller.

Hvilke fodboldstøvler spiller du i?

Jeg spiller i Nike støvler.

NÅR DU IKKE SPILLER FODBOLD:

Hvilken skole/uddannelse og klassetrin går du på?

Jeg er lige gået ud af 9. Klasse på Strib Skole. Næste år skal jeg på Hjemly efterskole, dog stadig spille og træne på U18 DM i Team Odense Q.

Når du virkelig skal slappe af, hvad laver du så?

Når jeg virkelig skal slappe af, er jeg enten sammen med mine veninder eller slapper af med en god film eller serie.

Din yndlingsserie eller -program på tv lige nu?

Min ynglingserie er 13 reasons Why og Stranger Things

Favoritferiested?

Kroatien

Livret?

Sushi