Tyskland og Frankrig mødes i U19 EM-finale

0
1140
Du kan se highlights fra semifinalerne på uefa.com. Se links nedenfor.

Favoritfinale på søndag ved U19 EM i Skotland. Tyskland og Frankrig vandt begge deres semifinaler med 3-1

Finalen ved U19 EM i Skotland på søndag bliver et opgør mellem to af slutrundens største favoritter, Tyskland og Frankrig.

De to vandt torsdag deres semifinaler med 3-1, men selv om resultaterne lyder som sikre sejre, var det først til allersidst i kampene, at sejrene blev slået fast.

Tyskland mødte Holland i sin semifinale og kom foran 1-0 efter 19 minutter. Men efter 61 minutter fik Holland udlignet, og først i det 81. og 89. minut scorede tyskerne de afgørende mål.

Se highlights fra Tyskland-Holland her.

Frankrig stod overfor Spanien i sin semifinale. Her sluttede det ordinære opgør 0-0, og først i det sidste minut i det ene af 2 x 15 minutters ekstra spilletid, fik Frankrig scoret til 1-0. I ekstra-tidens anden halvleg scorede 15-årige Vicki Becho to gange indenfor fire minutter, inden Spanien fik pyntet på resultatet i det 120. minut.

Se highlights fra Frankrig-Spanien her.

”Det var en stor befrielse at score de to mål. Vi vidste, at det ville blive en hård kamp og vi har trænet hårdt for det. Men vi vidste også, at hvis vi blev ved med at kæmpe, ville vi vinde,” udtalte Vicki Becho bagefter til uefa.com.

Den 15-årige PSG-spiller blev forleden den yngste målscorer ved et U19 EM siden 2008. Det hører med til historien, at Becho i foråret var med det franske U17-landshold til Elite Round.

Det er tredje gang, at Tyskland og Spanien står overfor hinanden i en U19 EM-finale. I 2002 og 2006 vandt Tyskland.