Rekordmange FC THY Piger klar til Vildbjerg Cup

0
2275

 

KLUBNYT 127 piger er tilmeldt og klar til masser af fodboldkampe, når dette års Vildbjerg Cup bliver skudt i gang om en uge, torsdag den 1. august.

De 127 FC THY Piger fordeler sig på i alt ni hold fra U13 til U18. Med dem er 16 trænere, som også har meldt klar til at bruge fire dage på fodboldbanerne:

– Det er imponerende, at vi igen i år slår vores egen deltagerrekord. Det er sjette gang FC THY PIGER er med ved Vildbjerg Cup og det styrker fælleskabet på holdene i FC THY og på tværs af årgangene at være afsted. Vi glæder os altid til at komme til stævnet, som er meget velorganiseret og hvor vi spiller på flotte og vel-trimmede baner, siger Heidi Gravesen, der er medlem af samarbejdsudvalget i FC THY PIGER og tovholder på Vildbjerg Cup turen.

Blandt de 127 FC THY PIGER er 25, der som nye U13 spillere for første gang skal trække i den grønne FC THY trøje.

Alle fodboldpigerne og trænere skal bo på Vildbjerg Skole. De bliver udstyret med et armbånd, så der er fri adgang til alle måltider i Idrætscentret midt i byen. Imens har mange forældre valgt at campere i Vildbjerg under turneringen for at være klar til at bakke op ved de fire dages fodboldfest:

– Vi glæder os over at kunne samle så mange omkring FC THY PIGER. Det giver meget på tværs af årgangene for både spillere og trænere, at de bor det samme sted, og det samme gælder for forældrene på camping-pladsen. Der er tid til det sociale og til at hygge sig, når det ikke lige går løs på banerne, og så er det fantastisk at have tid til at se de forskellige FC THY hold, slutter Heidi Gravesen og ønsker alle rigtig god fornøjelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAKTA:

FC THY PIGER har 127 spillere fordelt på ni hold med til Vildbjerg Cup.
De fordeler sig således:

2 X U13, 8 mands

2 X U14, 11 mands

2 X U15, 11 mands

1 X U16, 11 mands

1 X U18, 11 mands

1 X U18, 8 mands

 

 

 

 

 

 

 

www.fcthypiger.dk