FC Thy Piger Skyum og Vildbjerg delte i hverdagskamp

0
2180
Træning med FC Thy Piger - Skyum.

FC Thy Piger – Skyum og Vildbjerg spillede onsdag aften 1-1. Dermed bliver thyboerne på 2. pladsen i U18 DM og kan for fjerde kamp i streg gå ubesejret fra banen

Af Sille Struck 

Fodboldnerverne var på højkant i Thisted onsdag aften, da Vildbjerg gæstede Lerpytter Stadion. Med en sejr, ville thyboerne nemlig indtage førstepladsen i U18 DM-ligaen. Men i stedet endte kampen 1-1, og det betyder, at FC Thy Piger – Skyum fortsat er  på 2. pladsen med et enkelt point op til Brøndby IF, mens Vildbjerg huserer på 5. pladsen i tabellen.

Det var Vildbjerg, der kom bedst ud af starthullerne, og kom i front ved Ditte Østergård efter 26 minutters spil. Det ville Thy-pigerne ikke finde sig i, og ti minutter senere udlignede de til 1-1 på et mål fra Sophie Gravesen.

I anden halvleg jagtede begge hold føringen, men det blev altså ikke til flere mål i aftenens opgør.

Kampen i tal
26 min: 0-1 (Ditte Østergaard)
36 min: 1-1 (Sophie Gravesen)
58 min: Ud: Helle Pedersen, ind: Sille Mølleskov
60 min: Gult kort FC Thy Piger – Skyum (Cecilie Bro Stefansen)
61 min: Gult kort Vildbjerg (Malene Hjerrild Nielsen)
61 min: Ud: Emma Biesbjerg Just, ind: Alberte Skytte
66 min: Ud: Marie Petersen, ind: Freya Hedegaard Hansen
67 min: Ud: Emilie Løgsted Jepsen, ind: Amalie Højlund Nielsen
71 min: Ud: Ditte Østergård, ind: Amalie Serup Kristensen
84 min: Ud: Malene Yde Hedegaard, ind: Emma Ringgaard
88 min: Gult kort Vildbjerg (Sille Mølleskov)