Individuel fodboldtræning i den nyeste teknologi – BGI akademiet åbner Goal Station træning for alle

BGI akademiet står bag det nye koncept BGI Goal Station Days, hvor fokus er på individuel teknisk træning. Træningen er tilrettelagt i den nyeste teknologi. En teknologi, der kan 5-doble din træningsmængde pr. gang.

0
2438

Træningssystemet i en Goal Station er et fantastisk redskab til at komme ud og lege med fodbolden. Det tager din træning til et ”next level”. I en Goal Station træning kan du 5-doble din træningsmængde. Det giver en helt ny form for intensitet. En intensitet og en masse muligheder, som du nu selv kan teste af, når efterskolen BGI akademiet åbner for aftentræning i deres Goal Station faciliteter. Det nye koncept hedder “BGI Goal Station Days”, og du behøver hverken være elev eller kursist for at deltage.

Øvelse gør mester

En Goal station er en bane, og et træningssystem, hvor du som spiller kan træne dine tekniske kompetencer. Kerneideen bag er, at fokusere på det den enkelte spiller har brug for at træne og udvikle. Med så mange gentagelser af nøjagtig samme situation som der kræves. Efter hver endt træningssession kan du måle din præstation i den tilhørende app, der giver dig en række forskellige data. På den måde kan du hele tiden dygtiggøre dig og tilpasse dit program, så du sikrer udvikling;

”Træningssystemet i en Goal Station er et fantastisk redskab til at komme ud og lege med bolden. Det tager din træning til et ”next level” og en helt ny form for intensivitet. Både i træningsmængde og aktioner men lige så meget, fordi det er i stand til at levere nøjagtig samme situation, så man kan øve sig både på at blive bedre. Det bliver en legende tilgang til at blive en bedre fodboldspiller.

Oliver Lundgaard, instruktør i Goal Station på BGI akademiet.

Det positionsbaserede træningssystem er baseret på den nyeste teknologi, og det er ikke muligt at blive bedre end det. Det kan køre hurtigere og med forskellige niveauer. Systemet tilbyder en ekstremt høj gentagelseseffekt. Det kan genskabe kampsituationer, og på baggrund af disse give information om hvor hurtig og effektiv spilleren er, og hvordan succesraten ser ud.

”I en normal træning får du ca. 150-200 aktioner på banen. I en Goal Station-træning får du mellem 800 og 1200 aktioner. Dvs. en 5-dobling af aktioner. Desuden arbejder og fokuserer træningsmetoden på de aktioner, som du bruger 75 % af din tid på i kampsituationer, nemlig første berøring, førstegangs pasning eller kort pasning.”

Brian Sørensen, Founder af Goal Station, Uefa Pro Licens Coach og cheftræner I FC Nordsjælland.

Træningen bliver dermed så hård, som den skal være for at udvikle dig. Og både udvikling og evaluering sker med data. Data som du har til rådighed i app’en, lige efter øvelsen er slut. App’en indeholder forudindstillede programmer til både individuel- og hold-træning, men det er også muligt at lave personlige programmer med særlige fokusindsatser.

BGI Goal Station Days – åbent for alle

Aftentræning i BGI akademiets Goal Stations foregår på efterskolen BGI akademiet syd for Horsens. Efterskolen råder over to Goal Stations og et aktivitetsområde imellem. Alle kan tilmelde sig træningen, der foregår enten fredage eller søndage fra kl. 17.30-18.45.

Kræver tilmelding

Tilmelding foregår via BGI akademiets website. Her kan du også læse mere om aftentræning i de to Goal Stations. Goal Stations’ App skal downloades inden træning.

Pris

Prisen for en træning er kun 150 kr. pr. gang.

Se mere på BGI akademiets website under BGI Goal Station Days.

Du kan læse mere om efterskolen BGI akademiet og deres fodboldlinje her