Kathrine Larsen inden lørdagens opgør mod Brøndby: “Vi skal ikke give dem for meget plads”

0
1097
Foto: Steen Trolle

Farum BK/FCN har indtil videre haft en god sæson, hvilket har ført til, at de inden lørdagens opgør befinder sig på andenpladsen i Gjensidige Kvindeliga. Men lørdag står mandskabet over for en svær opgave, når de tager imod Brøndby. Farum BK/FCN-keeper, Kathrine Larsen, forventer også, at det bliver et hårdt opgør, hvor de skal udnytte deres chancer.

Af Camilla Bergholm

Syv sejre. Så mange sejre er det blevet til for de tre tophold. Alligevel overhalede Fortuna Hjørring både Farum BK/FCN og Brøndby indenom i forrige runde, hvor både nordsjællænderne og Vestegnsholdet måtte se sig slået. Den gode stime blev brudt for de to hold, mens Hjørring-holdet fortsatte til tops.

Kampen om pladserne i top tre fortsætter lørdag, hvor Farum BK/FCN tager imod Brøndby i en vigtig kamp, der skal vise, hvor de to mandskaber står i forhold til hinanden. Og derfor er det også et opgør, som nordsjællændernes keeper, Kathrine Larsen, har store forventninger til.

”Jeg forventer, at det bliver en svær kamp. Brøndby er et super godt hold med en fantastisk offensiv. Det bliver hårdt for os, men vi vil selvfølgelig prøve at spille vores spil, og når chancerne byder sig, skal vi være klar. Vi skal ikke lave nogen dumme fejl,” siger hun om lørdagens opgør.

“Vi skal passe på, at vi ikke giver dem for meget rum til at spille i. De har nogle hurtige spillere, og de spiller med få berøringer. Vi skal ikke give dem for meget plads”

Kathrine Larsen, keeper Farum BK/FCN

Farum BK/FCN tager også en god målstatistik med ind til kampen mod Brøndby. Det er nemlig lykkedes mandskabet at holde modstanderne fra deres mål i store dele af de kampe, de har spillet. Derfor har bolden blot placeret Kathrine Larsen i målet otte gange. Og det er holdets fortjeneste, fortæller hun.

”Vi var heldige i starten på grund af en skrivebordssejr. Men ellers så står vi godt, og vi er godt organiseret. Og så er der 11 spillere på banen, der knokler røven ud af bukserne,” siger hun. At være godt organiseret som hold gør, at spillerne tror på hinanden og den taktik, der er lagt, forklarer Kathrine Larsen og understreger, at det også bliver deres fordel i opgøret mod Brøndby.

Kathrine Larsen i aktion. Foto: Jens Langkilde.

Et spændende projekt at være en del af
Forrige runde i Gjensidige Kvindeliga overraskede på flere måder. Blandt andet tabte både Farum BK/FCN og Brøndby point. Nordsjællænderne mødte KoldingQ i en kamp, som endte 1-0 til koldinggenserne. Selvom det blev til et nederlag, kan de tage flere ting med fra kampen og samtidig lære af den, fortæller Kathrine Larsen.

”Vi skabte en del chancer, og vi stod godt. Vi havde flere gode momenter,” siger Farum BK/FCN-keeperen.

Også Brøndby tabte i forrige runde til VSK Aarhus. Men Kathrine Larsen forventer alligevel et Brøndby-mandskab, der kommer for at vende nederlaget fra forrige runde til en sejr i denne runde. Derfor skal Farum BK/FCN ikke give Brøndby-spillerne for meget plads til at lave deres gode spil, fortæller keeperen.

“Vi skal passe på, at vi ikke giver dem for meget rum til at spille i. De har nogle hurtige spillere, og de spiller med få berøringer. Vi skal ikke give dem for meget plads.”

Der venter derfor Farum BK/FCN en svær kamp, når Brøndby gæster Farum. Men det har været en god sæson indtil videre for nordsjællænderne, og det er Kathrine Larsen glad for at være en del af.

“Det er meget spændende at være en del af holdet. Det er et fedt projekt. Og så har vi fået gode sportslige resultater,” slutter Farum BK/FCN-keeperen.

Kampen fløjtes i gang i dag klokken 13:00. Opgøret kan ses her.