Solrød FC-piger sætter flot punktum

0
1626

U14-pigerne fra Solrød FC vandt sæsonens sidste kamp, og dermed sikrede de sig en sikker førsteplads i Række 1.

Af Solrød FC

Klubnyt

Et imponerende efterår for U14-pigerne i Solrød FC sluttede lørdag eftermiddag, hvor de på hjemmebane slog Vordingborg IF med 8-0.

Caroline Vester-Andersen scorede et mål, Amanda Danielsen scorede to, og Mathilde Sørensen blev noteret for hele fem mål. Og med den sejr blev der sat en tyk streg under, at Solrød FC havde rækkens i særklasse bedste hold. Køge Nord/Skensved kom på andenpladsen fem point efter.

– Pigerne formåede, trods nerver, at komme med den rette indstilling og vilje. De overholdt også vores aftaler, og det resulterede i det flotte resultat, fortæller Malene Lundsgaard Erbo, der sammen med Jacob Erbo udgør holdets cheftrænerduo.

Stor overraskelse
Men inden turneringen gik i gang, lå det ifølge Jacob Erbo bestemt ikke i luften, at holdet ville ende med en imponerende førsteplads i Række 1:

– Da vi blot en uge inden sæsonstarten mødte holdet, hvoraf kun fire spillere havde spillet 11-mandsfodbold før, var det ikke med en forventning om, at vi efter sæsonen skulle stå som puljevinder. Pigerne har på den korte tid, vi har haft dem, gennemgået en imponerende udvikling.

Sportschef i Solrød FC Dennis Bauer er også imponeret over holdets udvikling.

– Jeg er stolt af pigerne og trænerne. Holdet har virkelig formået at spille fodbold på et fantastisk niveau i hele efteråret. Det viser også, at der i øjeblikket sker noget vanvittigt spændende på pigesiden i Solrød FC, fastslår Dennis Bauer.

Forventer oprykning
Henover vinteren deltager U14-pigerne i DBU Sjællands træningsturnering, og håbet er så, at DBU Sjælland går med til at rykke pigerne op i Liga 2, som er den næststærkeste række på Sjælland.

– Hvis det står til os, er der i hvert fald ingen tvivl om, at pigerne til foråret skal spille i Liga 2. At pigerne i pokalturneringen præsterede både at slå et hold fra Liga 2 og Liga 1, må jo tale for sig selv, konstaterer Malene Lundsgaard Erbo.

– Jeg forventer også, at pigerne spiller i Liga 2 til foråret, lyder det fra Dennis Bauer.

Er man interesseret i mere information om U14-holdet eller andre hold i pige- og kvindeafdelingen, kan man kontakte sportschef Dennis Bauer på 2189 1379.