Beretning fra fodboldcampen for piger på Klintsøgaard

0
1730
Pigecamp på Klintsøgaard
Der bliver gået til den til træning

I weekenden d. 1. og 2. november var 31 piger samlet på Idrætskolen Klintsøgaard til fodboldcamp og fællesdans.

Af Mette Pawlik Thorsen, fodboldtræner på Klintsøgaaard

Selvom vejret ikke helt var med os, blev der alligevel trænet rigtig godt igennem af de 31 piger fra 6 forskellige klubber, som havde valgt af bruge en halv weekend på Klintsøgaard i selskab med 8 elever fra efterskolen.

Fredag aften var der træning med 3 engagerede og dygtige fodboldpiger samt to fodboldtrænere fra Klintsøgaard og til trods for at pigerne ikke havde det store kendskab til hinanden på tværs af klubberne, blev der spillet virkelig god fodbold med gode, teknisk indslag.

Efter et bad, var der hygge i spisesalen med en sandwich, inden pigerne kunne vælge mellem at hygge i hallen, hvor de sov, gå i fjernsynstuen eller bare hænge ud.

Klokken 24 var det godnat og der gik ikke mange øjeblikke, før der var helt stille😉

Efter morgenmad kl 9.30 stod pigerne atter på kunstgræsbanen, hvor de prøvede kræfter med nogle teknikøvelser, som krævede høj grad af koordineringsevner – til stor moro for mange.
Vi sluttede træningen af med en mini-turnering, som blev suverænt vundet af blåt hold, som bestod af spillere fra 5 klubber.

Efter frokosten stod 5 modige drenge fra efterskolen for at introducere koreografien til “Better when I´m dancing”. 
På Idrætsefterskolen Klintsøgaard har alle elever fælles-idræt, som blandet andet består af, at skolens elever skal lave en fælles opvisning til sangen “Better when I`m dancing”.
Ligesom vores elever, var der nogle af fodboldpigerne, som havde det som fisk i vandet, mens andre kæmpede lidt med trinene – dog med et smil på læberne.

Godt møre af de fysiske udfoldelser og alle sanseindtrykkene, sluttede vi af med kaffe og frugt i spisesalen sammen med pigernes forældre, hvor det blev fortalt og snakket en del.

Vi håber på et gensyn næste år, hvor vi igen afholder pigefodboldcamp på Klintsøgaard Idrætsefterskole.

Følg med her på sitet, hvis I vil vide mere om tilmeldingsfrister, indhold osv.