Solrød FC slutter som Kvindeserie Øst-mestre

0
1899

Med 1-1 hjemme mod FC Damsø har kvinderne fra Solrød FC vundet landets tredjebedste række.

Af Solrød FC

KLUBNYT

Det er nu 498 dage siden, at det kvindelige seniorhold fra Solrød FC har tabt en kamp. For lørdagens hjemmekamp mod FC Damsø endte 1-1, og det resultat betyder samtidig, at Solrød FC-kvinderne vinder Kvindeserie Øst.

– Det er vanvittigt godt gået, lyder det fra sportschef i Solrød FC Dennis Bauer, som især er imponeret, fordi kvinderne efter to oprykninger i træk bestemt ikke var favoritter til at vinde Kvindeserie Øst, som er landets tredjebedste række.

Maria Jacobsen bragte Solrød FC foran mod FC Damsø efter blot syv minutter, men allerede et minut efter udlignede gæsterne. Og flere mål kom der altså ikke.

Kampen var den 10. og sidste for Solrød FC i efterårets turnering, og dermed ender holdet som vinder af rækken med 24 point. På andenpladsen med 22 point kommer Fredensborg BI, der i sidste runde lidt uventet blev slået 4-0 af Heimdal.

 

Kan rykke op til foråret

Som turneringen er skruet sammen, var der ikke oprykning på spil her i efteråret.

Forårets Kvindeserie Øst-turnering begynder til marts, og her har Solrød FC så mulighed for at rykke op i landets næstbedste række, hvilket bestemt er realistisk. For som Dennis Bauer fastslår:

– Der er ingen tvivl om, at holdet har kvaliteterne til at spille i 1. division. Så det bliver et meget spændende forår.

Er man interesseret i at få mere information om Solrød FC og de forskellige hold, kan man kontakte sportschef Dennis Bauer på 2189 1379.