To nye reportere på FODBOLD FOR PIGER

0
2158
Charlotte og Sophie er nye reportere på FODBOLD FOR PIGER.

Charlotte Stentebjerg og Sophie Dyrekær Gudsøe er nye medlemmer af redaktionen på FODBOLD FOR PIGER

En journaliststuderende og en kommende journaliststuderende skal fremover være med til at holde dig opdateret på alt om dansk pige- og kvindefodbold.

FODBOLD FOR PIGER har nemlig fået to nye medlemmer af redaktionen, der  hhv. er i gang med eller har planer om at læse til journalist.

Den ene er Charlotte Stentebjerg, der er 21 år og læser på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus. Charlotte kommer fra Odense og har selv spillet fodbold i B1913. Hun, der også er glødende fan af superligaholdet OB, skal fremover stå for dækningen af bl.a. U18 DM-ligaen og ungdomslandshold.

Den anden er Sophie Dyrekær Gudsøe, der ligeledes er 21 år og pt. er lærervikar i Roskilde, men har planer om at læse journalistik fra næste sommer. Sophie har spillet elitefodbold i Himmelev-Veddelev Boldklub (nu Roskilde Pigefodbold), indtil en skade satte en stopper for fodbold på højt plan. Sophie lægger ud med at dække 1. division, men kommer også til at skrive om de yngre rækker og fortælle spændende historier fra breddefodbolden.

Redaktionen består i forvejen af Camilla Bergholdt, der dækker kvindeligaen, Astrid Simone Trolle, der tager sig af vores instagram og Youtube-kanal, samt stifter og redaktør Steen Trolle.

Sille Struck, der har dækket U18 DM dette efterår, har valgt at stoppe, fordi hun har fået travlt med et andet job.