God nok til fodboldscholarship i USA? Få testet dit talent på “TRYOUT-DAY 2019”

0
1928
Foto: CSUSA

Rekrutterings-bureauet CSUSA, der hjælper talentfulde sportsfolk til scholarships på amerikanske universiteter, inviterer til prøvetræning og informationsmøde for pigefodboldspillere i København søndag den 24. november

Går du og drømmer om at komme til USA for at spille fodbold og gå på college? Så kan du lægge vejen forbi Hafnia-Hallen i København søndag den 24. november.

Her holder CSUSA en såkaldt “TRYOUT-DAY 2019”. Det er en blanding af prøvetræning og informationsmøde, og deltagerne vil her kunne få en vurdering af, om de har talentet til at få et af de eftertragtede sportscolarships.

CSUSA beskriver sig selv om Skandinaviens førende rekrutterings-bureau for sportsstuderende. De samarbejder med universiteter tværs over USA og hjælper amerikanske trænere med scoute talenter, der kan være relevante for scolarships.

Om arrangementet i Hafnia-Hallen skriver CSUSA:

”Det er en unik mulighed for danske fodboldpiger til at vise deres talent frem foran CSUSA’s staff og finde ud af, om man er god nok til at komme på college i USA og få et af det eftertragtede sports scholarships. Samtidig kan du blive klogere på, hvad det vil sige at være soccer player på college i USA og de muligheder det giver for at kombinere sin elitesport med en videregående uddannelse og samtidig få en fantastisk oplevelse med sin fodbold”.

Programmet for dagen ser sådan ud:

10:30. Tjek ind + Registrering

10:45. Omklædning

11:00. Kick off (Trænings-øvelser og kampe)

12:30: Omklædning

13:00: Præsentation af CSUSA om “The college experience” + Guest speakers (tidligere atleter på college i USA.) + Spørgsmål til CSUSA staff.

14:00: Tak for i dag.

Det koster 200 kroner at deltage. Du kan læse mere her.