VSK Aarhus klar med ny cheftræner

0
1326
Anders Nim stopper som cheftræner i AGF.

Anders Nim ny cheftræner for kvindeligaholdet i VSK Aarhus

Det bliver en træner med en fortid i flere superligaklubber, som nu skal stå i spidsen for VSK Aarhus kvindeligahold. Anders Nim, der også er uddannet folkeskolelærer, er pr. 1 januar hyret som afløser for Hans Paarup, der for nylig meddelte at han stopper. Den nye træner kommer til klubben med erfaringer fra ungdomsafdelingerne i både Esbjerg, FC Midtjylland og Randers, hvor han har bestridt både talentudviklings- og cheftrænerfunktioner.

”Vi er utrolig stolte over at kunne præsentere et navn som Anders Nim i klubben. Vi har benyttet den nødvendige tidsramme til at finde den rette profil, som matcher vores ambitioner og setup både på den korte og lange sigte, hvor fællesnævneren er udvikling. Her er vi ikke i tvivl om, at Anders har en utrolig stærk kompetenceprofil både menneskeligt og sportsligt, som kan være med til at flytte vores spilleres udvikling,” siger kvindeformand Marie Greve i en pressemeddelelse.

“Anders har en utrolig stærk kompetenceprofil både menneskeligt og sportsligt, som kan være med til at flytte vores spilleres udvikling”

Marie Greve, kvindeformand, VSK Aarhus

Anders Nim: VSK en af de førende klubber

Det er første gang at Anders Nim skal beskæftige sig med pige- og kvindefodbold. Han går ydmygt til opgaven og med et blik for det potentiale der ligger i Gjensidige Kvindeliga:

“Jeg glæder mig enormt meget til at blive en del af VSK Aarhus og ser frem til at arbejde med de mange talentfulde spillere på Kvindeligaholdet. VSK Aarhus står for mig, som en af de førende klubber herhjemme, indenfor Kvindefodbolden og jeg ser et stort potentiale i klubben og Aarhus som “kvindefodboldby”. Ud fra mine samtaler med klubben er jeg bestyrket i at VSK Aarhus er en fodboldklub, som på mange måder matcher med mine fællesskabsværdier, og som både ønsker at talentudvikle og samtidig skabe resultater som hold og klub,” siger Anders Nim i pressemeddelelsen.

“De seneste par dage har jeg set flere af holdets kampe fra efterårssæsonen og jeg er generelt meget positiv over niveauet og det arbejde der er blevet gjort af Hans Paarup og det øvrige team. Derfor kan jeg næste ikke vente med at komme ud på træningsbanen og starte arbejdet med holdet, i det nye år,” fortsætter han.

Anders starter op sammen med den øvrige stab i uge 2 når Kvindeligaen mødes for første gang efter juleferien.