HB Køge Pigeelite inviterer til åben træning

0
1198

HB Køge Pigeelite indbyder til prøvetræning for årgangene 2009-2004.

Af HB Køge Pige- og Kvindeelite (Flemming Nielsen)

Vi har høje ambitioner, men vi gør det lidt anderledes
HB Køge Pige- og Kvindeelite består i dag af otte lokale samarbejdsklubber samt tre udenlandske, hvor fokus er på at etablere og videreudvikle træningsmiljøer for de bedste, samt at skabe de bedste rammer for de fleste.U13
På U13 søger vi derfor spillere, som kunne have lyst til at blive en del af et udviklingsmiljø med fokus på at udvikle den enkelte spillers tekniske færdigheder. Vi er et ungt miljø med en overvægt af 08’ere og 09’ere. Det er dermed ikke vigtigt for os, om du er 10, 11 eller 12 år gammel; bare du har lysten og ambitionerne til at blive så dygtig som muligt.

Tilbuddet gælder piger fra årgangene 2009, 2008 og 2007.

U16
Vores U16-hold spiller i dag i Øst 2, som er den næsthøjeste pigerække på Sjælland. På U16 søger vi også efter spillere, som har lysten og viljen til at indgå i et udviklingsmiljø, hvor der arbejdes på at udvikle den enkelte spillers tekniske- samt taktiske færdigheder.

For os handler det ikke så meget om, hvorvidt du før har prøvet at spille på højeste niveau; så længe du bare brænder for fodbolden, og har viljen og lysten til at blive bedre hver gang, du kommer til træning.

Tilbuddet gælder piger fra årgangene 2006, 2005, 2004.

Kontakt
David L. Rigelsen, ungdomssportschef i HB Køge Pigeelite
Tlf.: 2060 8364
Mail: davidrigelsen3@hotmail.com