MIT 2020: Sofie Svava vil vinde pokalen med sin svenske klub

0
1209
Sofie Svava spiller for svenske FC Rosengård. Foto: FC Rosengård.

Målene er sat for Sofie Svava, der spiller for den svenske klub FC Rosengård. Hun vil være bedre med sit højre ben, og så vil hun vinde pokalen i Sverige og samtidig være med til at kvalificere Danmark til EM.

Hvad er dine største mål som fodboldspiller for 2020?
Mit største mål for år 2020 er at vinde pokalen med FC Rosengård og kvalificere os til EM med landsholdet.

Hvad bliver dine vigtigste opgaver/udfordringer som fodboldspiller i 2020?
Min vigtigste opgave bliver at yde det bedste i hver kamp og til træning, så jeg bliver ved med at udvikle mig! Udfordringerne bliver måske, hvis vi som hold/landshold møder udfordring i forhold til kampresultater.

Hvad vil du gerne blive bedre til fodboldmæssigt i 2020?
Jeg vil gerne blive bedre til at sparke med mit højre ben.

Hvad glæder du dig ellers til i 2020?
Jeg glæder mig til at starte op igen med en masse kampe!

Fodbold For Piger bringer i den kommende tid temaet “MIT 2020”, hvor Sofie Svava og andre danskere, der spillere i udlandet, fortæller om, hvad de forventer af det kommende år.