Maria Hovmark skifter til Djurgården

0
2102
Maria Hovmark med holdkammeraten Julie Tavlo i Brøndby. Arkivfoto: Mikkel Joh Johansen.

Maria Hovmark får 2-årig fuldtidskontrakt med Djurgården i Stockholm

Svenske Djurgården og Brøndby IF er blevet enige om et skifte for Maria Hovmark, der dermed forlader Brøndby IF med øjeblikkelig virkning. Det skriver Brøndby på sin facebookside. Den 20-årige teknisk dygtige angriber har fået en 2-årig kontrakt i den svenske klub, som blev nummer 10 i den seneste sæson af Damallsvenskan.

“Jeg ser frem til at blive fuldtidsprofessionel og få en hverdag, hvor jeg kan koncentrere mig fuldt ud om fodbold, og så glæder jeg mig meget til de spændende udfordringer, der venter i en ny liga,” siger Maria på facebooksiden.

Sådan præsenteres Maria Hovmark på Djurgården IFs hjemmeside.

Maria Hovmark har spillet i Brøndby IF siden 2012. og hun læggre ikke skjul på, at det er svært at skulle sige farvel:

“At skulle forlade Brøndby gør rigtig ondt på mig. Jeg har været i klubben i 8 år, og det kan derfor ikke undgås, at man kommer til at skabe relationer til en masse mennesker, som også betyder utrolig meget for mig i min hverdag. Jeg kommer til at savne klubben og ikke mindst mine holdkammerater meget”.

Maria Hovmark har spillet 42 kampe for Brøndbys 1. hold og har scoret 13 mål. Hun har optrådt på alle tre ungdomslandshold, hvor hun senest var en flittig målscore på U19-landsholdet, hvor hun scorede ni mål i 11 kampe.

Se interview med Maria på Djurgårdens hjemmeside her.