MIT 2020: Et år med EM-kvalifikation og ny titel som moster

0
1337
Sanne Troelsgaard spiller for FC Rosengård. Foto: Jörgen Sköld

2020 byder på mange spændende oplevelser for Sanne Troelsgaard. Hun står både over for en EM-kvalifikation med landsholdet, endnu en sæson med FC Rosengård og en ny titel som moster. Men også et ønske om at udvikle sit spil er en del af planerne.

Hvad er dine største mål som fodboldspiller for 2020? 

Et af mine største mål for 2020-sæsonen er at fortsætte den gode start på EM-kvalifikationen, som vi har fået med landsholdet. Foråret byder på endnu flere kvalifikationskampe, hvor vi skal være klar og fokuserede.

Et af mine mål er også at starte sæsonen godt med FC Rosengård. Vi går ind i den nye sæson som mestrer, så der er nogle store forventninger til os som hold og klub.

Hvad bliver dine vigtigste opgaver/udfordringer som fodboldspiller i 2020? 

At kunne levere endnu en god sæson. Jeg er blevet en erfaren spiller både på klub- og landshold, og dertil følger der nogle forventninger og krav med, som jeg elsker at tage ansvar for og være en del af. Da vi har en del unge spillere på landsholdet, skal jeg stadig være med til at få dem godt ind på holdet og forhåbentlig være en god rollemodel.

Hvad vil du gerne blive bedre til fodboldmæssigt i 2020? 

Jeg vil gerne udvikle mit spil inde på den centrale midtbane. Jeg er en spiller, som kan spille flere positioner, men favoritpladsen er på den centrale midtbane, hvor jeg fortsat skal udvikle mit fysiske spil, mit overblik og være med i kombinationsspillet. Og så skal jeg fortsætte med at udvikle mit afslutningsspil, så jeg kan score flere mål.

Hvad glæder du dig ellers til i 2020?

Jeg glæder mig så meget til, at jeg skal være moster her i foråret. Min tvillingesøster er gravid, så det bliver rigtig stort.

Og så glæder jeg mig bare til et nyt år med nye mål.

Fodbold For Piger bringer i den kommende tid temaet “MIT 2020”, hvor Sanne Troelsgaard og andre danskere, der spiller i udlandet, fortæller om, hvad de forventer af det kommende år.