Sofie Søderholm er tilbage i Næsby Boldklub

0
1358
Sofie Søderholm var i 2018 med til at vinde 1. divisionsfinalen med Næsby Boldklub. Nu er hun tilbage i klubben.

Sofie Søderholm vender retur til Næsby Boldklub efter et visit i Odense Q, hvor hun prøvede kræfter med Kvindeligaen

Efter et kort visit i naboklubben Odense Q, er Sofie Søderholm nu tilbage i barndomsklubben Næsby Boldklub. 20-årige Sofie Søderholm var i 2018 med til at vinde 1. divisionsfinalen for Næsby over Herlufsholm, hvorefter hun skiftede til Odense Q for at prøve sig af i kvindeligaen. Men fællesskabet og en drøm om at spille Kvindeliga i Næsby, hvor også lillebror spiller U19-division og hendes far spiller på veteranholdet, har ført Sofie Søderholm tilbage til barndomsklubben.

”I Næsby er der plads til både sportslige ambitioner og til at kunne udvikle sig som menneske ved siden af fodbolden – og så er der et mega godt fællesskab i hele seniortruppen. Derudover vil den nye træner også starte et nyt projekt med en anderledes spillestil. Det vil jeg gerne være en del af,” siger Sofie i en pressemeddelelse.

I Næsby Boldklub er der også stor tilfredshed med Sofies hjemvenden;

”Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Sofie i Næsby Boldklub. Udover at kunne bidrage på banen med hendes åbenlyse talent og kommer hun med et godt humør og en god indstilling, hvilket gør at hun socialt passer godt ind i vores fællesskab. Vi ser derfor også Sofie som en af bannerførerne for den næste generation, som skal være med til at spille Næsby i Kvindeligaen,” siger Kvindechef Mikkel Bo Mikkelsen.