Trine fra Jetsmark IF er indstillet til Trænerprisen 2019

0
1381

Trine Thomsen fra Jetsmark IF er blandt de nominerende til årets trænerpris. Det er hun for sit arbejde med klubbens U12 piger, hvor hun som træner har formået at skabe et fremmøde på næsten 100% hver gang.

Af Sophie Dyrekær Gudsøe.

”Trine engagerer sig i hver enkelt pige og skaber plads til alle, så alle er en del af fællesskabet. Hun tror fuldt og fast på og arbejder med pigerne ud fra, at tingene skal klares i fællesskab”.

Sådan lyder det om Trine Thomsen fra Jetsmark IF, som er indstillet til Trænerprisen 2019, der uddeles af Fodbold Studier.

Der er syv nomineret til prisen, og flere af de nomineret træner ligeledes piger.

Trine er træner for Jetsmark IF U12 piger, som består af 14 glade fodboldpiger. Hun er også grunden til, at der de sidste seks år har været et fremmøde på stort set 100% til træning to gange om ugen igennem hele sæsonen.

Fokus på fællesskabet

Trods gode resultater, er der især en ting, som Trine fokuserer på i sit arbejde med pigerne:

”Selvom resultaterne er gode, er Trines fokus på fællesskabet og at lære pigerne, at de er afhængige af hinanden, hvis man skal have gode oplevelser både på og udenfor banen,” skriver Fodbold Studier.

Dette fællesskab formår Trine både at skabe på og udenfor banen:

”Trine har meget stor andel af, at vi forældre hen over årene har udviklet venskaber som gør, at vi tager med på fodboldturene og bakker op om holdet,” skriver Fodbold Studier afslutningsvist om Trine Thomsen.

Trænerprisen er én blandt de 10 fodboldpriser, som Fodbold Studier tildeler. Priserne er en hyldest til breddefodbolden, og det er brugerne, der er brugerne, der står for valget via en afstemning.

Du kan stemme på Trine eller en af de andre nominerede her.