Chilis fodboldtrick er kendt fra Instagram – nu skal hun lære fra sig på fodboldcamp

0
3610
Chili Nielsen har næsten 20.000 følgere på Instagram.

Fodbold- og event arrangerer fodboldcamp med den 15-årige fodboldspiller og instagram’er Chili Nielsen. Det sker lørdag den 18. april i Hafnia Hallen i København

15-årige Chili Nielsen, der har 20.000 følgere på Instagram, er kendt for sin evner med en fodbold. Hun kan jonglere og lave tricks og er blandt andet kendt fra DR Ultra og for videoer med ”Brizze”.

Men Chili er også fodboldspiller, og nu skal hun være med til at arrangere en fodboldcamp, hvor hun kan lære fra sig til fodboldpiger i alderen 8-15 år. Det sker, når Fodbold- og Event inviterer til Chili Nielsen Camp 2020 lørdag den 18. april kl. 09.30-15.00 i Hafnia Hallen i København.

”Træningen vil have et individuelt fokus på det tekniske, såsom boldkontrol og finter, som vi vil øve hele dagen, og som afslutning vil vi spille en time på små 5-mands baner med bander, hvor vi vil have ekstra fokus på de seje finter og at spilleren tør at gå i 1 mod 1,” fortæller Oliver Lundgaard fra Fodbold- og event.

Glæder sig til at møde sine følgere

Han står selv for træningen på campen sammen Nadia Ansari og Chili Nielsen. Ud over fodbold vil der også være input til pigerne om kost, sundhed og det hele fodboldmenneske, og desuden vil Chili Nielsen holde et oplæg om fodbold og instagram.

Chili selv siger om campen:

”Jeg glæder mig allermest til at møde alle dem, der følger med på min Instagramprofil til hverdag. At jeg kan sætte et ansigt på dem, og møde dem face to face. Jeg glæder mig meget til at kunne lære fra mig og også at lære noget nyt. Det bliver en megafed dag med nye bekendtskaber og masser af fodbold,” siger hun.

Det koster 499 kr. inklusiv en trøje og frokost. Tilmelding kan ske via dette link