Fortuna Hjørring forlænger med endnu en spiller

0
2125
Sofie Lundgaard i Fortuna Hjørring-trøjen.

Denne gang er det blevet Sofie Lundgaards tur til at sætte sin underskrift på en kontraktforlængelse med Fortuna Hjørring. Og det er til stor glæde for både den unge spiller og sportschefen.

Af Camilla Bergholm

Det bliver til mindst to år mere for Sofie Lundgaard i Fortuna Hjørring. Den nordjyske klub har nemlig valgt at forlænge kontrakten med den talentfulde spiller fra sommer. Og det er stort for Sofie Lundgaard.

“Det betyder enormt meget. De har givet mig så meget tillid i løbet af året, og det at de så gerne vil fortsætte med at have mig i klubben, det betyder selvfølgelig altid meget,” siger hun.

Også sportschef i Fortuna Hjørring, Peter Enevoldsen, er glad for at kunne beholde den 17-årige spiller.

“Vi er glade for, at vi har forlænget med Sofie med to år mere fra sommer. Hun udvikler sig stadig meget, og hun skal nok blive et stort aktiv på vores hold i de kommende år,” fortæller han til Fodbold For Piger.

Fra AaB til Fortuna Hjørring
Det er cirka ét år siden, at Sofie Lundgaard skiftede den stribede AaB-trøje ud med den grønne Fortuna Hjørring-trøje. Og det har været et betydningsfuldt år for den unge spiller.

“Jeg har vidst, siden jeg var lille, at Fortuna Hjørring er en af de store klubber. Så det at få lov til at spille og træne med de helt store spillere i Danmark og mange dygtige fra udlandet, det er bare mega fedt. At være en del af det projekt, der er her, det er bare virkelig stort,” siger Sofie Lundgaard.