MIT 2020: Drømme om guld og Champions League-debut

0
955
Stine Ballisager spiller i norske Vålerenga. Foto: Arkivfoto.

Stine Ballisager har været inde i en positiv udvikling på både landsholdet og på klubplan. Denne udvikling vil hun gerne fortsætte i 2020, som byder på både EM-kvalifikation, drømme om guld med sin klub Vålerenga og Champions League-debut.

Hvad er dine største mål som fodboldspiller for 2020?

Jeg vil rigtig gerne være med til at kvalificere landsholdet til EM 2021. Derudover vil jeg med Vålerenga spille med i toppen igen i år. Sidste år blev det til en sølvmedalje, så det kunne være vildt at rykke en tak længere op.

Hvad bliver dine vigtigste opgaver/udfordringer som fodboldspiller i 2020?

Fortsætte udviklingen både på landshold og på klubplan. Den første halvdel af EM-kvalifikationen har været rigtig god, hvor vi er blevet bedre og bedre som hold. Så vi skal helt sikkert gøre alt for at gøre arbejdet færdigt.

Jeg har været i Vålerenga i to år nu og mærket den positive udvikling. Så jeg skal være med til at bidrage til udviklingen og få de nye spillere ind på holdet, så vi kan stile efter en endnu højere placering i tabellen.

Hvad vil du gerne blive bedre til fodboldmæssigt i 2020?

Jeg vil gerne blive bedre til mit offensive spil og være varierende i opspillet. Derudover er det vigtigt som midterforsvar at spille med ro og autoritet, så jeg vil gerne udvikle mine lederegenskaber på banen.

Hvad glæder du dig ellers til i 2020?

Det er første gang, jeg skal spille Champions League, så det glæder jeg mig helt vildt meget til. Vi er kommet i kvalifikationsspillet, så jeg håber, at vi kan komme videre derfra, så vi kan måle os med nogle af de bedste hold i Europa.

Fodbold For Piger bringer i en periode temaet “MIT 2020”, hvor Stine Ballisager og andre danskere, der spiller i udlandet, fortæller om, hvad de forventer af det kommende år.